Egyszerűbbé tesszük a mindennapi munkáját

A lenti információkat olyan, a szakmájukban profi cégek, valamint szakértő intézmények közreműködésével adjuk közre, akik amellett, hogy betekintést nyújtanak a különböző eljárási módok rejtelmeibe, az Önben felmerülő kérdésekre is örömmel nyújtanak választ.

A különböző cikkeken és videókon keresztül bepillantást nyerhetnek szakmai munkánkba, és ezáltal olyan plusz ismereteket és információkat nyerhetnek, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik az Ön jövőbeni munkáját.

Mindezzel célunk, hogy ne csak kifogástalan termékeket, hanem professzionális szakmai tudást is adjunk Önöknek!

Műanyag kihívás 2020!

Mit is jelent ez, és mit tehetsz Te magad személyesen? Amíg a műanyag újrahasznosítás segít a szennyeződés mennyiségének csökkentésében, azt már mindannyian tudjuk, hogy erre a procedúrára elég korlátozottak a lehetőségek. Már csak ha arra gondolunk, hogy milyen mennyiségű víz és energia kell egy-egy ilyen folyamat végrehajtásához, arra juthatunk, mennyivel

Tovább olvasom »

Miért használj fém helyett műanyagot?

A gyártási folyamatok során megkülönböztetünk úgynevezett fém alapanyagból készült applikációkat, és műanyagból készülteket. Valójában arról van szó, hogy vannak bizonyos eljárások, amelyekhez a fém passzol jobban, és olyanok, amelyekhez a műanyag.  Amennyiben még nem foglalkoztál ezzel a témával, érdemes kicsit jobban belemélyedni. Például, a gépjárműiparban ma már számos alkatrészt helyettesítenek

Tovább olvasom »

Milyen műanyagot használj standokhoz?

Ahogy elkezdődött az új év, úgy közelednek ismét az újabb expo-k, és ha expokról beszélünk, akkor ahhoz standok is szükségesek. Egy megfelelő stand kialakításához két dolog elengedhetetlen: az egyik a design, a másik a megfelelő alapanyag.  Mi most az utóbbiról, azaz a megfelelő alapanyagról fogunk beszélni. A különböző expokon megtalálható

Tovább olvasom »

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Keresés

Kapcsolat

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.