Egyszerűbbé tesszük a mindennapi munkáját

A lenti információkat olyan, a szakmájukban profi cégek, valamint szakértő intézmények közreműködésével adjuk közre, akik amellett, hogy betekintést nyújtanak a különböző eljárási módok rejtelmeibe, az Önben felmerülő kérdésekre is örömmel nyújtanak választ.

A különböző cikkeken és videókon keresztül bepillantást nyerhetnek szakmai munkánkba, és ezáltal olyan plusz ismereteket és információkat nyerhetnek, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik az Ön jövőbeni munkáját.

Mindezzel célunk, hogy ne csak kifogástalan termékeket, hanem professzionális szakmai tudást is adjunk Önöknek!

Minden, amit érdemes tudnod a PET-G-ről és a 3D nyomtatásról

A PET-G egy széleskörben használt, thermoformázható anyag, amelyet 3D nyomtatás esetén szívesen hasonlítanak a PLA-hoz, erősségben pedig az ABS-hez. Egy amorf anyagról beszélünk, amely 100%-ban újrahasznosítható. A legtöbben a PET-et ismerik, mint műanyag, a PET-G pedig ennek a glycol tartalmú változata. A PET-et leginkább műanyag csomagolások, mint például palackok alapanyagaként

Tovább olvasom »

Megdöbbentő tények a műanyag hulladékokról

Ha általánosságban beszélünk, elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag minden percben kerül műanyag hulladék a folyókba, óceánokba. Körülbelül 100 millió sós-vízi élőlény hal meg évente a felhalmozott, műanyagból származó szennyeződések miatt, és ez a szám csak egyre inkább növekszik. 2050-re a becslések szerint több műanyag lesz az élővizekben, mint hal. Mik azok a

Tovább olvasom »

Hogyan tisztítsd a polikarbonát lemezt?

A polikarbonátok rendkívül erős, nagyfokú ellenállással rendelkező lemezek, amelyeket számos helyen megtalálhatunk, mint alapanyag. A fenti tulajdonságok mellett azért is közkedveltek, mert könnyűek, egyszerű a szállításuk, az installálásuk, valamint a nagyfokú hőmérséklet ingadozásnak is ellenállnak. 250-szer erősebbek, mint az üveg, és 30-szor ellenállóbbak, mint az akril. Gyakorlatilag törhetetlenek. Azonban, figyeljünk,

Tovább olvasom »

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Keresés

Kapcsolat

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.