Egyszerűbbé tesszük a mindennapi munkáját

A lenti információkat olyan, a szakmájukban profi cégek, valamint szakértő intézmények közreműködésével adjuk közre, akik amellett, hogy betekintést nyújtanak a különböző eljárási módok rejtelmeibe, az Önben felmerülő kérdésekre is örömmel nyújtanak választ.

A különböző cikkeken és videókon keresztül bepillantást nyerhetnek szakmai munkánkba, és ezáltal olyan plusz ismereteket és információkat nyerhetnek, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik az Ön jövőbeni munkáját.

Mindezzel célunk, hogy ne csak kifogástalan termékeket, hanem professzionális szakmai tudást is adjunk Önöknek!

Miben segíthet most a műanyag?

Talán már egyre több helyen láthatjuk, hogy bizonyos üzletekben, vagy patikákban műanyag lemezeket használnak az eladók és a vásárlók közötti biztonságos távolság, valamint a megfelelő védelem biztosítására. Miért is pont műanyag lemezből készülnek ezek az elválasztók, és miért jelentenek biztonságos alternatívát a vírus elleni küzdelemben? Mivel a vírus sajnos nagyon

Tovább olvasom »

Milyen következményekkel jár a műanyag szennyezés?

A műanyag viszonylag költségkímélő, típustól függően szinte minden formába átalakítható, erős és tartós. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a műanyag szinte csoda anyagnak számít. Olyan hasznosnak bizonyult, hogy az 1950-es évek óta körülbelül 8,3 milliárd tonnát gyártottunk belőle. Ennek a sikernek viszont vannak áldozatai, méghozzá a Föld élővilága. És egy nap

Tovább olvasom »

Mi a különbség a polimer és a műanyag közt?

A polimer és műanyag közti különbséget nehéz meghatározni, mivel minden műanyag polimer, de nem minden polimer műanyag. Sok gyártó és kutató egyetért azzal, hogy a polimer önmagában nem felhasználható, és más anyagokkal kell kombinálni ahhoz, hogy használható termék készüljön belőle. Ennek ellenére mégis érdemes tudni, hogy a polimer és a

Tovább olvasom »

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Keresés

Kapcsolat

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.