RÓLUNK

Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Ha hosszú távon is stabil és megbízható partnert keres műanyag reklámipari termékei elkészítéséhez, akkor kérjen tőlünk bátran ajánlatot!

VALIO SOLUTIONS

Megbízható partner
a műanyag- és reklámipar világában

Megfelelő alapanyagok, a legmagasabb szinten

Azért dolgozunk, hogy a megfelelő műanyag alapanyagok és kiegészítők megtalálásával, azok biztonságos tárolásával, csomagolásával és szállításával kapcsolatos terhet hosszú távon is levegyük az ön válláról. Termékeink és szolgáltatásaink körét így annak megfelelően alakítottuk ki, hogy az ön mindennapi munkáját is a legmagasabb szinten tudjuk támogatni.

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást

Műanyag reklámipari alapanyagaink, kiegészítő termékeink és egyedi késztermék megoldásaink között kollégáink segítenek megtalálni az ön és ügyfelei számára legjobb megoldást.

Raktárunkból önhöz, sérülésmentesen

Műanyag termékeink raktározásában, csomagolásában és szállításában sem kötünk kompromisszumot. Azokat mindig az anyaguknak megfelelő környezetben és állapotban tároljuk, így biztosítjuk azt, hogy sérülésmentesen érkezzenek majd meg önhöz.

Műanyag Akadémia szakmai tippekért

Amennyiben szívesen olvas szakmai tippeket, műanyag felhasználási módszereket, kreatív példákat, akkor bátran kattintson és látogassa meg Műanyag Akadémiánkat!

BEMUTATKOZUNK

Szakértő csapatunk tagjai

Pál Szabolcs

ügyvezető

Hanti Ildikó

ügyfélszolgálati munkatárs, logisztika

Pethő Anita

ügyfélszolgálati munkatárs, pénzügy

Vigh Anita

kiemelt üzletkötő

Siklósi Sándor

raktárvezető

Albert Zoltán

raktáros

Horváth László

raktáros

Pukszler Ferenc

raktáros

Kacsó Attila

mérnök üzletkötő

Tóth Barnabás

ügyfélszolgálati munkatárs

KAPCSOLAT

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ha ön is szeretné megtalálni a munkájához szükséges professzionális műanyag alapanyagokat, kiegészítő termékeket, vagy már biztosan tudja, hogy mire van szüksége, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!