Táblás és tekercses anyagok

Ma már számos lehetőség közül választhat, amikor a munkájához legmegfelelőbb műanyag alapanyagot szeretné megtalálni. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy végül melyik lehetőség mellett dönt. Vannak ellenállóbb és kevésbé ellenálló műanyagok, UV fényre érzékenyek és UV állók, illetve kültéri vagy beltéri használatra szánt alapanyagok is, melyek között elsőre nagyon nehéz lehet eligazodni. Szakértő kollégáink segítenek önnek kiválasztani a munkájához legmegfelelőbb műanyag alapanyagokat, majd szükség esetén a lehető leggazdaságosabb módon megvágjuk, csomagoljuk és szállítjuk azokat. Így ön nem csupán időt és pénzt takaríthat meg, de biztos lehet munkája eredményében is.

Nyomtatható fóliáink

Speciális Arlon fóliáinkat autók dekorációjaként, a reklámiparban, a digitális nyomtatás piacán és számos egyéb kreatív ötletek megvalósításához ajánljuk. Fóliáink felhelyezése rendkívül gyors és egyszerű folyamat, legyen szó bármilyen felületről is. Strapabíró és az időjárás viszontagságainak ellenálló Arlon fóliáinkra bátran vállaljuk garanciánkat, így ön is biztos lehet munkájának profi és hosszú távú eredményében. A fóliázandó felületekkel és a megfelelő alapanyagok és megoldások megtalálásával kapcsolatban szakértőink szívesen állnak a rendelkezésére.

Minőségi betűpalást rendszerek

Egy megfelelően megtervezett és profin elkészített betűreklám bármelyik kis- és középvállalkozás számára segít felhívni a márkanevükre a figyelmet. Mivel ezek a betűreklámok általában komolyabb külső hatásoknak is ki vannak téve (pl. időjárás viszontagságai), így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagok felhasználásával és milyen technológiával készítjük őket. Ahhoz, hogy hosszú távon is biztosítani tudjuk színük és anyaguk minőségét, igen körültekintően járunk el a készítésükkor. Termékeink között minden olyan alapanyagot megtalál, ami a profi betűreklámok készítéséhez szükségesek. Szakértő kollégáink tanácsaikkal akár már a tervezés első perceitől segítenek ön és ügyfele számára a legjobb megoldásokat megtalálni.

Műanyagipari ragasztók

A különféle műanyag felületek ragasztásakor nagyon körültekintően kell eljárni, hiszen a nem megfelelően kiválasztott ragasztóanyag és a hibás ragasztási technika sajnos a kész reklámhordozó élettartamát drasztikusan képes lecsökkenteni. Fontos átgondolnunk, hogy milyen típusú műanyago(ka)t szeretnénk egymáshoz rögzíteni, valamint, hogy a kész reklámtermékre milyen külső hatások (pl. időjárás, UV fény) lesznek majd hatással a használat során. Speciális műanyag ragasztóink között ön is biztosan megtalálja a munkájához legmegfelelőbb megoldást. Szakértő kollégáink pedig szívesen segítenek önnek a választásban.

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

KAPCSOLAT

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ha ön is szeretné megtalálni a munkájához szükséges professzionális műanyag alapanyagokat, kiegészítő termékeket, vagy már biztosan tudja, hogy mire van szüksége, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!