Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Táblás és tekercses anyagok

Ma már számos lehetőség közül választhat, amikor a munkájához legmegfelelőbb műanyag alapanyagot szeretné megtalálni. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy végül melyik lehetőség mellett dönt. Vannak ellenállóbb és kevésbé ellenálló műanyagok, UV fényre érzékenyek és UV állók, illetve kültéri vagy beltéri használatra szánt alapanyagok is, melyek között elsőre nagyon nehéz lehet eligazodni. Szakértő kollégáink segítenek önnek kiválasztani a munkájához legmegfelelőbb műanyag alapanyagokat, majd szükség esetén a lehető leggazdaságosabb módon megvágjuk, csomagoljuk és szállítjuk azokat. Így ön nem csupán időt és pénzt takaríthat meg, de biztos lehet munkája eredményében is.

Nyomtatható fóliáink

Speciális Arlon fóliáinkat autók dekorációjaként, a reklámiparban, a digitális nyomtatás piacán és számos egyéb kreatív ötletek megvalósításához ajánljuk. Fóliáink felhelyezése rendkívül gyors és egyszerű folyamat, legyen szó bármilyen felületről is. Strapabíró és az időjárás viszontagságainak ellenálló Arlon fóliáinkra bátran vállaljuk garanciánkat, így ön is biztos lehet munkájának profi és hosszú távú eredményében. A fóliázandó felületekkel és a megfelelő alapanyagok és megoldások megtalálásával kapcsolatban szakértőink szívesen állnak a rendelkezésére.

Minőségi betűpalást rendszerek

Egy megfelelően megtervezett és profin elkészített betűreklám bármelyik kis- és középvállalkozás számára segít felhívni a márkanevükre a figyelmet. Mivel ezek a betűreklámok általában komolyabb külső hatásoknak is ki vannak téve (pl. időjárás viszontagságai), így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagok felhasználásával és milyen technológiával készítjük őket. Ahhoz, hogy hosszú távon is biztosítani tudjuk színük és anyaguk minőségét, igen körültekintően járunk el a készítésükkor. Termékeink között minden olyan alapanyagot megtalál, ami a profi betűreklámok készítéséhez szükségesek. Szakértő kollégáink tanácsaikkal akár már a tervezés első perceitől segítenek ön és ügyfele számára a legjobb megoldásokat megtalálni.

ValioShine polírozók

Bizonyára ön is szeretné, ha az elkészült reklámtáblái, dekorációi, vagy betűreklámjai a lehető leghosszabb ideig megőriznék színüket, fényüket és kiemelkedő minőségüket. Ehhez azonban fontos, hogy a megfelelő eszközökkel és kifejezetten a műanyag felületekhez való polírozó szerekkel ápolja a felületüket. A három tagból álló ValioShine termékcsaládunk tagjait kifejezetten a műanyag felületek tisztítására és karcmentesítésére álmodtuk meg. Fontos ugyanis, hogy ezen műanyag reklámhordozók felületét ne az üvegfelületek tisztítására alkalmas szerekkel kezeljük. Szakértő kollégáink készségesen állnak az ön rendelkezésére, amennyiben kérdése lenne a ValioShine polírozók szakszerű használatával kapcsolatban.

Műanyagipari ragasztók

A különféle műanyag felületek ragasztásakor nagyon körültekintően kell eljárni, hiszen a nem megfelelően kiválasztott ragasztóanyag és a hibás ragasztási technika sajnos a kész reklámhordozó élettartamát drasztikusan képes lecsökkenteni. Fontos átgondolnunk, hogy milyen típusú műanyago(ka)t szeretnénk egymáshoz rögzíteni, valamint, hogy a kész reklámtermékre milyen külső hatások (pl. időjárás, UV fény) lesznek majd hatással a használat során. Speciális műanyag ragasztóink között ön is biztosan megtalálja a munkájához legmegfelelőbb megoldást. Szakértő kollégáink pedig szívesen segítenek önnek a választásban.

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

KAPCSOLAT

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ha ön is szeretné megtalálni a munkájához szükséges professzionális műanyag alapanyagokat, kiegészítő termékeket, vagy már biztosan tudja, hogy mire van szüksége, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!