Terhet veszünk le a válláról

Ahhoz, hogy ön is a legkiemelkedőbb minőséget tudja biztosítani megrendelői számára, elengedhetetlen, hogy a munkájához legmegfelelőbb műanyag alapanyagokat válassza. Azért dolgozunk, hogy a megfelelő alapanyagok és kiegészítők megtalálásával, azok biztonságos tárolásával, csomagolásával és szállításával kapcsolatos terhet hosszú távon is levegyük az ön válláról.

Szakmai tanácsadás és segítség

Kollégáink az elmúlt 15+ év szakmai tapasztalatát felhasználva segítenek önnek megtalálni az adott projekthez legmegfelelőbb műanyag alapanyagokat, kiegészítő termékeket és kivitelezési megoldásokat.

Műanyag Akadémiánkat pedig szintén azzal a céllal hoztuk létre, hogy a műanyag reklámipari alapanyagok piacán naprakész tudást, tippeket, újdonságokat és hasznos tanácsokat tudjunk átadni önnek a megfelelő alapanyagok kiválasztásában és használatában.

Műanyag vágás

A minőségi műanyag reklámtermékek elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő alapanyag kiválasztásán felül, annak professzionális méretre vágása is.

A profi vágáshoz két dolog szükséges: a megfelelő vágógép használata, valamint a vágógép használatához szükséges szakmai tudás megléte. E kettő feltétel nélkül sajnos könnyen előfordulhat, hogy ön nem megfelelően előkészített műanyag alapanyagot kap a munkájához. De nem a Valio Solutions-nél!

Munkatársaink minden esetben modern gépekkel és a több éves szakmai tapasztalatukat felhasználva készítik elő és vágják meg az ön számára a szükséges műanyag alapanyagokat.

Raktárkészlet optimalizálás

Nincs is annál bosszúsabb helyzet, mint amikor ön elvállal egy munkát egyik törzsvásárlója számára, ugyanakkor a munka elvégzéséhez szükséges alapanyagokat nem tudja időben, a megfelelő mennyiségben és minőségben megszerezni. Emiatt csúszik a kivitelezés és önnek magyarázkodnia kell az ügyfelének. Ez velünk nem fordulhat elő!

Raktárkészletünket mindig az ön és más partnereink igényeit figyelembe véve optimalizáljuk, így nálunk nem történhet, hogy nem tudjuk az ön számára biztosítani a szükséges műanyag alapanyagokat.

Ha szeretne többet megtudni erről a szolgáltatásunkról, keresse fel bátran szakértő kollégáinkat!

Biztonságos csomagolás és kiszállítás

Az elmúlt több mint 15 év tapasztalata, hogy a különféle műanyag alapanyagok és késztermékek sérüléseiért igen nagy százalékban okolható a nem megfelelő szállítás. Emiatt éppúgy, mint ahogyan műanyag alapanyagaink, késztermékeink és kiegészítő termékeink minőségében, a raktározásukban és a szállításukban sem ismerünk kompromisszumot.

Termékeink sérülésmentes szállítása és átadása miatt kizárólag olyan fuvarozókkal dolgozunk együtt, akiknek több évtizedes tapasztalatuk van a reklámipari termékek szállításában.

raktarkezeles

Raktározás és árukezelés

Termékeink megfelelő raktározása, tárolása és szállítása elengedhetetlen ahhoz, hogy ön számára a legjobb minőséget tudjuk biztosítani. Emiatt kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy reklámipari termékeinket, műanyag alapanyagainkat és kész megoldásainkat is minden esetben az anyagnak megfelelő körülmények között tároljuk.

Műanyag lemezeink, fóliáink, betűpalást rendszereink és más reklámipari kiegészítő termékeink mindegyikét a számukra legmegfelelőbb tiszta és védett környezetben tároljuk, csomagoljuk majd szállítjuk el önhöz.

Így minden olyan problémát el tudunk kerülni, melyek az alapanyagok minőségének romlásához vezethetnek.

Műanyag feldolgozás és késztermékeink

Partnereinknek nem csupán a kívánt méretre megvágott műanyag reklámipari alapanyagainkat kínáljuk, de különféle kész termékek készítését is vállaljuk.

Amennyiben egyedi méretre, formára vágott műanyag megoldásokban gondolkozik, forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz! Ők ugyanis minden esetben egyedi, az ön számára legmegfelelőbb megoldást fogják megkeresni.

worker or handyman cutting PVC profile with circular saw,sliding compound mitre saw. Pvc windows and doors production factory

Műanyag vágási maradék átvétele

Hozza vissza hozzánk az általuk forgalmazott műanyag alapanyagok (extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips) vágási maradékát és tegyen egy fontos lépést a Földünkért és az ön vállalkozásáért! Csatlakozzunk együtt a „FIVE-DOT” küldetéshez!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

KAPCSOLAT

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ha ön is szeretné megtalálni a munkájához szükséges professzionális műanyag alapanyagokat, kiegészítő termékeket, vagy már biztosan tudja, hogy mire van szüksége, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!