Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mi a különbség a polimer és a műanyag közt?

A polimer és műanyag közti különbséget nehéz meghatározni, mivel minden műanyag polimer, de nem minden polimer műanyag. Sok gyártó és kutató egyetért azzal, hogy a polimer önmagában nem felhasználható, és más anyagokkal kell kombinálni ahhoz, hogy használható termék készüljön belőle. Ennek ellenére mégis érdemes tudni, hogy a polimer és a műanyag két különálló anyag, habár az egyiknek szüksége van a másikra annak ellőállításához.

Polimer
A forgalmazók a polimert és a műanyagot egymás szinonimájaként használják, de tulajdonképpen nagyon kevés olyan termék van a piacon, amely tiszta polimer. A polimer egy monomerekből álló hosszú molekulalánc, amely lehet természetes vagy mesterséges alapú, ennél fogva a „polimer” kifejezést sok különböző dologra is használják. Természetes alapú polimer például a gyapjú, a proteinek és a DNS. Mesterséges polimert tartalmaz többek közt a bakelit, műselyem, szurok, sellak és azok a fanedvek, amelyekből latext gyártanak.

Műanyag
A műanyag egy olyan típusú szintetikus polimer, amelynek struktúrája egyenes – úgy néz ki, mint egy spagetti. A polimer lehet természetes alapú, de a műanyag teljesen szintetikus. Az angol „plastic” nevét a görög „plastikos” és „plastos” szóból kapta, ezeknek jelentése „formálható” és „formált”. A műanyag legjobban ismert formája a polietilén-tereftalát (PET), vinil, PVC, polipropilén és a polikarbonátok, mint például a biszfenol A, másnéven a BPA.

Polimer előnyei és hátrányai
Van olyan polimer termék, amelyet újra lehet hasznosítani, mást viszont nem lehet. A hőre lágyuló polimereket fel lehet melegíteni, és áformálhatóak. A hőre keményedő polimereket viszont nem lehet újra felmelegíteni vagy átformázni, tehát nem újrahasznosíthatók. A polimerek azonban sokkal flexibilisek, ha felhasználásról van szó: ruházat, textilek és műanyagtermékek alapanyagaként szolgálnak, és sokféle formába alakítható a szerkezetük: szál, lemez, fonal stb.

Műanyag előnyei és hátrányai
Mivel a műanyag részben polimer, ezért a két anyag tulajdonsága elég hasonló. Néhány műanyagot újra lehet hasznosítani, mást eközben viszont nem lehet. Bizonyos műanyagok hajlékonyak, és felhasználhatók textilek vagy ruházatok gyártásához, de vannak olyan műanyagok, amelyek sokkal előnyösebbek például dobozok vagy számítógépes egerek gyártásához. A polimerhez hasonlóan a műanyagok is sokféle módon felhasználhatók

Kérdésed van még a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat