Visszavesszük a vágási maradékot

Partnereinktől visszavesszük az általunk forgalmazott műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot. Így ön nem csupán időt és pénzt takaríthat meg, de egy fontos lépést is tehet környezetünk védelméért.

CSATLAKOZZ!

Csatlakozzunk együtt a „FIVE-DOT” küldetéshez!

Műanyag alapanyagaink egyik legkiemelkedőbb beszállítója, az Európa szinten elismert 3A Composite Display Europe hozzánk hasonlóan kiemelt kérdésként kezeli környezetünk védelmét.
Nem is volt kérdés tehát, hogy mi magunk is csatlakozzunk az általuk megálmodott „FIVE-DOT” misszióhoz, melynek lényege, hogy öt környezetvédelmi szempont alapján vizsgáljuk műanyag alapanyagainkat:

5 környezeti szempont

Ennek megfelelően nem csupán olyan alapanyagokat igyekszünk beválogatni termékpalettánkba, melyek minél jobban megfelelnek a fenti szempontoknak, de komoly figyelmet szentelünk a műanyag vágási maradékok újra hasznosítására is.

A megújuló nyersanyagok százalékos aránya

Kiváló minőségű újrahasznosított nyersanyagok aránya

Az alapanyagokban a kötött fosszilis CO2 súlya

A hosszú távú használhatóság biztosítása

Az újrahasznosíthatóság lehetősége

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik:

Tudatos döntés a Földünkért és az ön cégéért

A vágási maradék megfelelő tárolása és szállítása komoly feladat és nagyobb költség minden műanyag alapanyagot hasznosító vállalkozásnak.
Azért, hogy levegyük ezt a terhet a partnereink, így az ön válláról is, átvállaljuk ezen műanyag vágási hulladékok kezelését. Mit jelent ez a gyakorlatban?

1. lépés

DE452B

Vásároljon nálunk minőségi műanyagipari alapanyagokat!

2. lépés

DE452B (1)

A felhasználás során keletkezett vágási maradékot anyagtípusonként válogassa külön, azon belül is a víztiszta, illetve a színes anyagok kerüljenek egy zsákba.

3. lépés

DE452B (2)

A szétválogatott vágási maradékot tárolja speciális BIG BAG zsákokban!

4. lépés

DE452B (4)

Hozza el telephelyünkre a megtelt BIG BAG zsákokat, vagy kérje tőlünk annak elszállítását!

5. lépés

DE452B (3)

Az átvételről kollégáink hivatalos igazolást is adnak önnek.

Hogyan segít mindez a Földünk védelmében?

A visszavett műanyag vágási maradékot mi minden esetben szigorú feltételeknek maximálisan megfelelve tároljuk, így ön is biztos lehet abban, hogy nem kerül a természetbe, ezáltal hulladékként nem károsítja azt.
A számunkra átadott műanyag vágási maradékot ráadásul mi nem hulladékként, hanem értékes alapanyagként kezeljük. Újrahasznosítjuk, így ezek a fel nem használt alapanyagok hamarosan reklám-, építő-, és nyomdaipari termékként születnek újjá.

Tegyen tudatos lépést a vágási maradék átadásával!

Ha ön is szeretné átadni nekünk extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint Polisztirol és Hips műanyag vágási maradékát, vagy szeretne többet megtudni erről, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

GYIK

A leggyakrabban felmerülő kérdések (GYIK) a vágási maradék átvételéről

Az általunk forgalmazott műanyag alapanyagok vágási maradékát vesszük vissza, így más műanyag termékeket, alapanyagokat nem tudunk átvenni.

A műanyag alapanyagaink közül az alábbi három kategóriában tudjuk átvenni a vágási maradékot: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint Polisztirol és Hips műanyag alapanyagok vágási maradékai.

Amennyiben a vágási maradékon még rajta maradt a fólia, nem szükséges azt eltávolítani. Így legalább még jobban védve lesz a tárolás és szállítás során, ami nekünk könnyebb felhasználhatóságot jelent.

Igen. Az átvett műanyag vágási maradékot újrahasznosítjuk, így nem probléma, ha azok töröttek, karcosak vagy sérültek.

Az alábbi három kategóriában tudjuk fogadni a műanyag vágási maradékot: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint Polisztirol és Hips.
Kérjük, hogy külön BIG BAG zsákban gyűjtse a víztiszta és a színes alapanyagokat!

Kérjük, hogy speciális BIG BAG zsákokban gyűjtse, tárolja és adja át nekünk a műanyag vágási maradékot! Amennyiben szeretné, szívesen segítünk ezen zsákok beszerzésében.Kérjük, hogy külön BIG BAG zsákban gyűjtse a víztiszta és a színes alapanyagokat!

Igen. Kollégáink minden esetben igazolást adnak a műanyag vágási maradékok átvételéről.