Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Miben segíthet most a műanyag?

Talán már egyre több helyen láthatjuk, hogy bizonyos üzletekben, vagy patikákban műanyag lemezeket használnak az eladók és a vásárlók közötti biztonságos távolság, valamint a megfelelő védelem biztosítására.

Miért is pont műanyag lemezből készülnek ezek az elválasztók, és miért jelentenek biztonságos alternatívát a vírus elleni küzdelemben?

Mivel a vírus sajnos nagyon gyorsan terjed, az üzletek és irodák számára egyre inkább kiemelt jelentőségű lett a dolgozók megfelelő védelme, és a kimagasló higiénia biztosítása. Az optimális távolságtartás néha nem annyira egyszerű, így kellenek olyan plusz segítségek, amelyek az emberek védelmét szolgálják.

Ezekre jelentenek alternatívát azok a műanyag lemezek, amelyek használata még nagyobb biztonságot nyújt az üzletekben, például a kasszánál ülő, vagy patikákban dolgozó emberek számára. Hiszen ők még inkább kitettek a vírusnak azáltal, hogy naponta több tucat vásárlóval találkoznak, és fontos, hogy biztonságuk a lehető leghatékonyabb módon biztosítva legyen.

Ezek a “védő lemezek” általában víztiszta plexiből készülnek, és segítenek abban, hogy a tüsszentés, köhögés által átadható vírusokat felfogják. Gyakorlatilag ezek a “falak” felfogják a direkt, cseppfertőzéssel “továbbított” vírusokat, így segítve az eladók megfertőződésének elkerülését.

A plexi falak, mivel víztiszta anyagból készülnek, nem akadályozzák a szabad kilátást a pult mögül, valamint egyszerűen fertőtleníthetőek, akárhányszor csak szeretnénk. A lemezek nagyon egyszerűen méretre vághatóak, így könnyedén felfüggeszthetőek kisebb vagy nagyobb méretű részek védelmére. Egyszerűen fúrhatóak, valamint ragaszthatóak is, így megmunkálásuk biztosan nem okoz semmilyen problémát.

Hogy miért pont műanyag az üveg helyett? Azért, mert a műanyag az üvegnek egy olcsóbb, emellett valamivel ellenálóbb változata, így költséghatékonyabb módon állíthatjuk elő belőle azokat a védő eszközöket, amelyek a dolgozók egészségének biztosítását szolgálják.

Szeretnél többet megtudni a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat