Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Megdöbbentő tények a műanyag hulladékokról

Ha általánosságban beszélünk, elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag minden percben kerül műanyag hulladék a folyókba, óceánokba. Körülbelül 100 millió sós-vízi élőlény hal meg évente a felhalmozott, műanyagból származó szennyeződések miatt, és ez a szám csak egyre inkább növekszik. 2050-re a becslések szerint több műanyag lesz az élővizekben, mint hal.

Mik azok a tények, amelyekkel már most számolhatunk?

Kb. 100.000 tengeri élőlény és kb. 1.000.000 tengeri környezetben élő madár hal meg évente a felhalmozott műanyag hulladékok miatt.

Minden kis tengeri teknősnek biztosan van a szervezetében műanyag.

Körülbelül 5,25 trillió tonna műanyag hulladék van kint az óceánokban, és 45.000 darab minden egyes m2-en.

Évente 381 millió tonna műanyag hulladékot termelünk ki, amely szám 2034-re megduplázódhat.

A műanyag hulladék 50%-a egyszer-használatos műanyagból származik, 9% az, ami valaha újrahasznosításra kerül.

Több, mint 2 millió tonna műanyag csomagoló anyagot használnak csak Angliában egy év alatt.

A tengerek felületének 88%-a szennyezett műanyaggal.

Minden évben 8-14 millió tonna műanyag hulladék éri el az óceánokat évente.

Csak az USA-ban 800 millió tonna műanyag hulladék keletkezik évente csomagolásokból.

Minden percben 1 millió műanyag zacskó landol a szemetesekben.

Minden évben kb. 500 billió műanyag zacskót használunk el – ez kb. 150 db/fő.

8,3 billió műanyag szívószál szennyezi a strandokat, és ennek 1%-a landol az óceánokban.

3-ból 1 emberi fogyasztásra szánt hal tartalmaz műanyagot.

Te gondolkoztál már azon, hogy mit tehetsz személyesen a környezetért?


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat