Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Hogyan tisztítsd a polikarbonát lemezt?

A polikarbonátok rendkívül erős, nagyfokú ellenállással rendelkező lemezek, amelyeket számos helyen megtalálhatunk, mint alapanyag. A fenti tulajdonságok mellett azért is közkedveltek, mert könnyűek, egyszerű a szállításuk, az installálásuk, valamint a nagyfokú hőmérséklet ingadozásnak is ellenállnak. 250-szer erősebbek, mint az üveg, és 30-szor ellenállóbbak, mint az akril. Gyakorlatilag törhetetlenek.

Azonban, figyeljünk, hogy ne mi legyünk azok, akik ebben, az egyik legellenállóbb műanyag lemezben kárt teszünk. Méghozzá, a nem megfelelő tisztítás által.

Íme, most megosztunk néhány tippet, amellyel elkerülheted a lemez károsodását.

Elsőként is, figyelj arra, hogy soha ne használj olyan tisztítószert, amely tartalmaz ammóniát, mivel ezek kárt tesznek a lemez kinézetében. Emellett, soha ne használj egy sima, teljesen száraz rongyot vagy a kezedet ahhoz, hogy valamilyen szennyeződést arrébb seperj a lemez felületéről. Ugyanis mindkét esetben könnyedén karcolást okozhatsz.

Figyeljünk arra, hogy a tisztításhoz megfelelő puhaságú rongyot használunk, amely segítségével eltávolítjuk a felületen lévő finom port. Érdemes, ahogy említettük, egy kis vizet is használni ehhez. A szivacs használatát érdemes elkerülni.

Ezek után figyeljünk arra, hogy olyan tisztítóval tisztítjuk meg a lemez felületét, amely nem tartalmaz ammóniát, és nem marja szét az anyagot.

Ha megvan a megfelelő tisztítószer, érdemes langyos vizet is használnunk a megfelelő eredmény eléréséhez. Amennyiben bizonytalan vagy a megfelelő tisztítószer használatát illetően, szappanos víz is megfelel a célhoz.

A vizet, amennyiben nagyon szennyezett a felület, érdemes többször kicserélnünk, ugyanis a vízben felgyülemlett szennyeződés szintén karcolásokat okozhat. Amennyiben vízcserére kerül sor, figyeljünk arra, hogy ugyanolyan mennyiségű tisztítószert tegyünk bele.

Figyeljünk arra mindenképpen oda, hogy a polikarbonát, amennyiben kültéren van, és UV-védett is, 5-7 év után elkezd elszíneződni, és ezen a legalaposabb tisztítás sem tud segíteni. Azonban ahhoz, hogy az anyagot ne érje idő előtt károsodás, kültéri használat esetén érdemes pár havonta a tisztítási műveletet elvégeznünk.

Kérdésed van még a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat