Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Műanyag kihívás 2020!

Mit is jelent ez, és mit tehetsz Te magad személyesen?

Amíg a műanyag újrahasznosítás segít a szennyeződés mennyiségének csökkentésében, azt már mindannyian tudjuk, hogy erre a procedúrára elég korlátozottak a lehetőségek. Már csak ha arra gondolunk, hogy milyen mennyiségű víz és energia kell egy-egy ilyen folyamat végrehajtásához, arra juthatunk, mennyivel egyszerűbb egyszer-használatos műanyagokat előállítanunk és használnunk.

Azonban, ahogy azt már számtalanszor hangsúlyoztuk, a szemétként eldobott, és tengerekben, óceánokban felhalmozódott műanyagnak több 1000 év kell ahhoz, hogy lebomoljon, plusz ezen idő alatt számtalan mérgező anyagot is kibocsát a természetbe.

Abban mindannyian egyetértünk, hogy a műanyag-szennyeződés világszintű krízist idézett elő, amelynek megoldását nem halogathatjuk tovább. A 2020-as Műanyag kihívást 3 szervezet hívta életre: PFA, BFA és PlasticsEurope, és nemcsak egyéneket, hanem magasabb szintű szervezeti egységeket is megszólít.

Az általuk meghatározott előírások betartása apróságnak tűnhet, azonban mégis nagy jelentőséggel bír, még az egyének szintjén is. És, hogy mik ezek? Pár egyszerű lépés, amelyhez Te magad is könnyedén csatlakozhatsz!

Kerüld a műanyag szívószálak használatát! Ezek a termékek ugyanis a legtöbbször egyszer-használatos műanyagból készültek,

Ne használj műanyag palackos vizet! Vagy, ha igen, használd fel többször is, és ne dobd el az első használat után.

Használj saját, lehetőleg műanyag mentes szatyrot bevásárláshoz! Ugyanis több, mint 7 billió tonna mennyiségű műanyag zacskó hulladék keletkezik évente világszerte.

Vigyél újratölthető termoszt, ha elvitelre kéred a kávédat! Bár a legtöbb helyen az eldobható poharak alapanyaga papír, ezek is tartalmaznak polietilént, amely szintén egyfajta műanyag. És habár ezek a poharak nagyrészt újra-hasznosíthatóak, sokszor nincs meg a technológia ezen feltétel biztosításához.

Vegyél olyan plasztikai termékeket, amelyek nem tartalmaznak műanyagot! Te magad is meg lennél lepve, ha tudnád, hogy a mindennapos kozmetikai terméket mennyi műanyagot tartalmaznak, így mindenképpen érdemes utána járnod, pontosan mit is használsz.

Használj műanyag éthordó helyett üveget!

Ez a 2020-as kihívás mindannyiunk számára könnyedén teljesíthető, és hihetetlen nagy hatással lehet a környezetünkre, ha Te is odafigyelsz ezen szabályok betartására. Csatlakozol hozzánk? 😉

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat