Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Miért használj fém helyett műanyagot?

A gyártási folyamatok során megkülönböztetünk úgynevezett fém alapanyagból készült applikációkat, és műanyagból készülteket. Valójában arról van szó, hogy vannak bizonyos eljárások, amelyekhez a fém passzol jobban, és olyanok, amelyekhez a műanyag. 

Amennyiben még nem foglalkoztál ezzel a témával, érdemes kicsit jobban belemélyedni. Például, a gépjárműiparban ma már számos alkatrészt helyettesítenek műanyaggal, sőt, egyre több iparág vonja be ezt az alapanyagot a gyártási munkálatokhoz. De nézzük, miért is?

A műanyag kevésbé drága. Általában minden esetre igaz, hogy a műanyag előállítása költséghatékonyabb, mint a fémé. Emellett a műanyag könnyebben is elérhető, mint a fém. 

A műanyag könnyebb. Az egyik legalapvetőbb oka a műanyag népszerűségének az, hogy súlyra könnyebb, mint a fém. Ez könnyebbé teszi az alapanyaggal való munkát, a szállítást, valamint a későbbi ki – és/vagy áthelyezést. Emellett, ha például az autógyártást nézzük, szintén elmondhatjuk, hogy számos előny származik abból, hogy a fém alkatrészeket műanyaggal helyettesítik. Például, alacsonyabb lesz a járművek fogyasztása is, és ezáltal pedig a fenntartási költség. 

A műanyag erősebb. Számos olyan eset van, ahol elmondhatjuk, hogy a műanyag alapanyag erősebb, mint a fém. Ezért ismerjük ki ismét például az autóipart: a járművek, főként a szállításra használtak, néha igen nagy terhelésnek, vagy nagyfokú ismétlődő mozgásnak vannak kitéve, is ilyenkor kiemelten fontos a nagyfokú stabilitás. 

A műanyabb nagyobb rugalmasságot biztosít a design területén. A műanyag számos olyan applikációt tesz pluszban lehetővé, amelyre a fém nem képes. Könnyen hajlíthatóak, vághatóak, fúrhatóak és marhatóak, emellett árban is olcsóbbak, mint a fém. 

A műanyag több választási lehetőséget biztosít. A műanyagok számos méretben, színben és vastagságban érhetőek el. Emellett rendkívül egyszerűen formázható, így kényelmes választés akkor, ha gyártáson törjük a fejünket. A fémről ez a fajta sokoldalúság nem mondható el. 

Az előállítási költségek olcsóbbak. A műanyag gyártási költsége általában alacsonyabb, mint a fémé.

Kérdésed van még a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat