Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Milyen műanyagot használj standokhoz?

Ahogy elkezdődött az új év, úgy közelednek ismét az újabb expo-k, és ha expokról beszélünk, akkor ahhoz standok is szükségesek. Egy megfelelő stand kialakításához két dolog elengedhetetlen: az egyik a design, a másik a megfelelő alapanyag. 

Mi most az utóbbiról, azaz a megfelelő alapanyagról fogunk beszélni. A különböző expokon megtalálható standok mind funkcionális, mind design értelemben kiemelkedő jelentőségűek, ugyanis az általunk képviselt céget, termékeket, szolgáltatásokat reprezentálják. A könnyű súly, valamint a gyors előállítási idő miatt a leggyakrabban használt stand alapanyagok műanyagok, azon belül is a hablemezek, amelyek számos lehetőséget biztosítanak a különböző, egyedi elképzelések megvalósítására. 

Emellett a műanyag az egyik legsokoldalúbb, legtartósabb és esztétikailag is legvonzóbb alapanyag ezen célra. Attól függően, hogy éppen fal alapanyagot, vagy display-t készítenél, esetleg megállító táblát, számos lehetőség közül választhatsz. 

Display alapanyagnak leginkább az akrilt használjuk, de emellet a PET-G-t, vagy akár a polikarbonátot is választhatjuk, attól függően, hogy mennyire fontos a nagyfokú ellenállás. 

Stand falakhoz a leggyakrabban habosított PVC-t használunk, amelyeknek könnyű súlya, valamint tartós felülete egyszerűvé teszi a stand összeállítását. Emellett a habosított PVC könnyedén festhető, nyomtatható, vagy akár gravírozható is. 

Ugyancsak a falakhoz ajánljuk a Forex-et is, amely kül-és beltéren is megállja a helyét, és tartósabb, mint a hagyományos habosított PVC. Kiválóan taszítja a nedvességet, valamint sokkal inkább ellenálló a külső hatásokkal szemben. Ez a lemez is könnyedén fóliázható, azonban arra mindig figyeljünk oda, hogy fóliázás előtt a lemez felülete megfelelően meg legyen tisztítva. 

A harmadik alapanyag, amelyet standokhoz ajánlunk, az a KAPA lemez, amely PE borítással, és poliuretán habmaggal rendelkezik. Ez a lemez kiválóan nyomtatható UV vagy oldószeres digitális nyomtatási technológiával, szintén könnyedén fóliázható, és egyszerűen formázható. Figyeljünk arra, hogy ez a lemez kizárólag beltéren alkalmazható. 

Még többet szeretnél megtudni a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat