Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Teljes krízis 2030-ban?

A legújabb kutatások szerint már csak 10 évünk maradt arra, hogy elérjük a teljes klimatizációs krízist. Emiatt több ország is olyan szabályokat készül bevezetni, amellyel talán csökkenthető egy ilyen drasztikus mértékű változás bekövetkezte. Ehhez azonban elősorban a műanyagokra vonatkozó szabályokat kell lefektetni. Azaz, a műanyag hulladékra vonatkozóakat.

Tehát, 10 évünk van, hogy megelőzzük a teljes válságot. Nézzük, mik azok az intézkedések, amelyeket az idei évre terveznek több országban vagy államban is a teljes krízis elkerülése érdekében.

Thaiföldön például több-féle műanyag be lesz tiltva, úgy, mint az oxo-degradációs és a mikroszkopikus (max. 1 mm) műanyagok. Ahhoz a kedzeményezéshez, hogy egyáltalán ne használjanak műanyag zacskókat, már 43 nagykereskedő csatlakozott, emellett több óriás kereskedés nem is adja őket ingyenesen.

Franciaországban már betiltották az olyan egyszerhasználatos műanyagból készült termékeket, mint a pohár, tányér vagy palack – az iskolai menzákon. Ebben az évben ugyanez lesz a szívoszállal is.

Emellett országos szinten dolgoznak a komposztálható, organikus anyagból készült termékek gyártásán. Mindez igaz a kórházakban, börtönökben, repülőkön és vonatokon használatos műanyagokra – ezek az intézkedések 2021 júliusig lépnek érvénybe.

Új-Mexikóban a 2.25 mm alatti vékonyságú műanyag zacskókat tiltották be, ehelyett papír zacskókat vagy vastagabb műanyag zacskókat használnak. Oregonban az éttermekben szintén nem lehet egyszerhasználatos műanyag zacskóba tenni az elvitelre szánt ételeket.

Márciusban New Yorkban a legtöbb-féle egyszerhasználatos műanyag zacskót betiltják, emellett számos kampányt inditottak a lakosság körében a saját zacskó használata mellett.

Amint látjuk, valami már elkezdődött a teljes krízis elkerülése érdekében. Te magad mit teszel a környezetért?

Forrás: https://www.weforum.org/agenda/2020/01/green-laws-environment-2020/

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat