Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Sokoldalúság, innováció, tökéletesség – piacvezető reklámipari alapanyagok

Ki akarod hozni a maximumot termékeidből? Fontos a könnyű feldolgozhatóság, a tökéletes képminőség és a sokszínű felhasználhatóság?

Akkor ezeket a termékeket Neked hoztuk el!

Három olyan lemez, amelyek a fenti tulajdonságok miatt nemzetközi szinten is elismert és gyakran használt alapanyagok – és most Neked is elérhetőek.

Ezek a lemezek garantáltan megadják az egyediség, tartósság, tökéletesség és sokszínűség minden olyan formáját, amelyre egy reklámiparban dolgozó szakembernek szüksége van – próbáld ki Te is, és add meg a legjobb minőséget vásárlóidnak.

DIBOND – Sokszínűség, professzionalizmus, állandó innováció. Minden, amit egy reklámipari alapanyagnak tudnia kell. 

Hylite – Kétféle magrendszerrel elérhető alukompozit panel a tartós, tökéletes eredményért. 

Forex – a vizuális kommunikációs eszközök legjobb alapanyaga. 

Többre vagy kíváncsi? Lennének további kérdéseid? Szívesen megnéznéd az anyagokat élőben is egy szakmai beszélgetés keretein belül, a piac többi képviselőjével együtt? Akkor írj nekünk!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat