Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Milyen feldolgozási formát válassz? Extrudált és öntött plexi

Az akril két formában érhető el, extrudált és öntött. Habár hasonlóan néznek ki, nem mindegy, melyik feldolgozási módhoz melyiket választjuk.

Extrudált plexi

Az extrudált plexinek alacsonyabb az olvadás pontja, mint az öntöttnek – az extrudált 150 Celsius fokon, az öntött 160 Celsius fokon kezd el olvadni – és ez a tulajdonsága ideálissá teszi a lézeres vágógépen való vektoros vágásra. Azonban az öntött plexi egyszerűbben alkalmazható marásra, vagy forgácsolásra.

Öntött plexi

Gravírozáshoz az öntött plexi a javasolt választás, ugyanis a gravírozott rész fehér lesz, amely szép kontrasztot alkot a plexi többi részével. Az extrudált plexi lézergravírozása során a gravírozott rész átlátszó marad, és így nem kapjuk meg azt a szép kontrasztot, mint az öntött esetében.

Az akrillal való munka

Láng polírozás

Amennyiben a vágott plexi széle nem szép “tiszta”,  és szeretnél ezen változtatni, láng polírozással könnyedén megteheted. Megfelelő technika alkalmazásával szép, tiszta eredményt érhetsz el, azonban csak akkor alkalmazd, ha a széleket nem akarod ragasztani, ugyanis gondot jelenthet az összeillesztésnél.

Hajlítás, vágás

Az akril hő segítségével számos formába és szögbe hajlítható. Ha elég ügyesek vagyunk, akár hőpisztollyal is dolgozhatunk, rutinos műanyag feldolgozók könnyedén állíthatnak elő belőle számos alakzatot.

Amennyiben kisebb és vékonyabb darabokat szeretnénk levágni az anyagból, használhatunk skiccert is. Húzzuk végig többször ugyanazon vonalon a skiccert, és ezután, akár egy asztal szélére helyezve is, többszöri nyomáskifejtéssel könnyedén eltávolíthatjuk a szükségtelen darabot.

Ragasztás

Az akril ragasztásához oldószer alapú ragasztót használjunk. A ragasztó megpuhítja az anyag felszínét, majd kémiai kötést alakít ki az összeillesztendő anyagok között. Általában 24-48 óra száradási időt kell adni adni neki.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat