Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Tudtad? A legfontosabb tények az akrilról

Az akril először “Plexiglass” néven tűnt fel a piacon, és a második világháború alatt kezdték tömeges mennyiségben használni. Gyakorlatilag az egyik legnépszerűbb műanyag, számos márkanév alatt ismerhető világszerte: Lucite, Perspex vagy Crystallite, nálunk ValioGlass vagy ValioCast.

Apró, láncszerűen kapcsolódó molekulákból épül fel, amelyek polimereket alkotnak. A polimereket un.  polimerizáció útján állítják elő, és alkotó elemei külön-külön egészen más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint együttesen. Talán a legjobb hasonlat az, ha elképzeljük, hogy összerakunk üveget, rezet, és egyéb alapanyagokat egy dobozba, azt jól összerázzuk, majd mikor egy óra múlva visszajövünk megnézni az eredményt, egy színes, kiválóan működő televíziót találunk.

Az akril három fő formában érhető el: síklemez, hosszúkás formák – mint csövek és rudak -, valamint öntvényekhez használt alapanyagként.

Az akril lemez számos szempontból kiváló választás, rengeteg felhasználási célra alkalmazható. Kültéren és beltéren egyaránt megállja a helyét, rugalmas, és ellenálló a csapadékkal, valamint a kültéri magas hőmérséklettel és napsugárzással szemben is. Súlya 50%-al könnyebb, mint az üvegé, az erőssége pedig kimagasló. Gyártástól függően  akár 17-szer is ellenállóbb lehet, mint az üveg, törés esetén pedig nagy darabokra esik szét, nem pedig kis szilánkokra.

Többek között ezen tulajdonsága miatt is használják előszeretettel kültéri reklámok alapanyagaként.

Átlátszósága olyan tiszta, mint az optikai célokra használt üvegé. Fényáteresztése 92%, ezzel gyakorlatilag a legjobb fényáteresztési képességű anyag. Mind a víztiszta, mind pedig a színes plexi alkalmas marásra, forgácsolásra, gyakorlatilag ugyanolyan módon feldolgozható, mint a fa vagy a könnyű fémek.

Emellett nagy előnye, hogy hő hatására könnyedén formázható – az extrudált plexi 150 Celsius fok fölött, azt öntött pedig 160 Celsius fölött.  Ezzel szemben az üveg formálásához 1000 Celsius fölött hőmérséklet szükséges.

Alkalmas fröccsöntésre is, granulátumokból, hő segítségével számos alakzatba formázható.Sokféle vastagságban elérhető, ami miatt szintén előnyben részesítik.

Ha környezetvédelmi szempontból vizsgáljuk, elmondhatjuk, hogy újrahasznosítható; a nagyobb, megmaradt darabok újra formázhatóak egyéb késztermékekké, amennyiben nincsen rajtuk semmi jelentős sérülés, valamint granulátumként is ismételten felhasználható.

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? 

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat