Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

100% hasznosság, 100% újrahasznosíthatóság

Találkoztál már a Smart-X-el? Tudod, hogy pontosan milyen hablemezt is takar ez a márkanév?Itt az ideje, hogy többet is megtudj erről a sokoldalú anyagról!

A Smart-X  egy-egy UV-álló HIPS lemez közé zárt, teljes mértékben nedvességtaszítő polisztirén mag, amely kiválóan megállja a helyét kültéren is, akár 2 évig bármiféle elszíneződés vagy rongálódás nélkül.

A lemez nem tartalmaz semmiféle ragasztóanyagot, és digitális nyomtatással kiválóan nyomtatható. Az élénk színek és a tartósság  hosszú távon garantált. Marásra szintén kiválóan alkalmas.

Mivel 100% polisztirénből készült, és ahogy említettük, semmiféle ragasztóanyagot nem tartalmaz, az anyag 100%-ban újrahasznosítható. A feldolgozás során szükségtelenné vált darabok 95%-a emiatt újra is lesz hasznosítva, ami szintén nagyon fontos szempont, ha környezetvédelmi szemszögből vizsgáljuk az anyagot.

A termék 2012 második fele óta van jelen a piacon, és azóta rendkívül népszerű lett a bel-és kültéri reklámokat gyártó szakemberek körében.

Hogy miért?

Az egyszerű feldolgozhatóság, a kül-és beltéri felhasználhatóság, a sokoldalúság és a 100%-os újrahasznosíthatóság miatt. A lemez a következő vastagságokban érhető el: 5, 10 és 19 mm.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat