100% hasznosság, 100% újrahasznosíthatóság

Találkoztál már a Smart-X-el? Tudod, hogy pontosan milyen hablemezt is takar ez a márkanév?Itt az ideje, hogy többet is megtudj erről a sokoldalú anyagról!

A Smart-X  egy-egy UV-álló HIPS lemez közé zárt, teljes mértékben nedvességtaszítő polisztirén mag, amely kiválóan megállja a helyét kültéren is, akár 2 évig bármiféle elszíneződés vagy rongálódás nélkül.

A lemez nem tartalmaz semmiféle ragasztóanyagot, és digitális nyomtatással kiválóan nyomtatható. Az élénk színek és a tartósság  hosszú távon garantált. Marásra szintén kiválóan alkalmas.

Mivel 100% polisztirénből készült, és ahogy említettük, semmiféle ragasztóanyagot nem tartalmaz, az anyag 100%-ban újrahasznosítható. A feldolgozás során szükségtelenné vált darabok 95%-a emiatt újra is lesz hasznosítva, ami szintén nagyon fontos szempont, ha környezetvédelmi szemszögből vizsgáljuk az anyagot.

A termék 2012 második fele óta van jelen a piacon, és azóta rendkívül népszerű lett a bel-és kültéri reklámokat gyártó szakemberek körében.

Hogy miért?

Az egyszerű feldolgozhatóság, a kül-és beltéri felhasználhatóság, a sokoldalúság és a 100%-os újrahasznosíthatóság miatt. A lemez a következő vastagságokban érhető el: 5, 10 és 19 mm.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat