Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mi az a habosított PVC?

A habosított PVC lemez egy olyan könnyű anyag, ami jó mechanikai és szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A PVC hab a polivinil-klorid és a poliuera keveréke és a lineáris, zárt buborékos szerkezete miatt szilárd állapotú.

A habosított PVC különbözik a habszivacstól, vagy bármilyen más hab vagy laminált anyagoktól. A különbség az, hogy ez az anyag struktúrájának köszönhetően nagyon könnyű (súlya fele a szilárd PVC-nek) erősen ellenálló a nedvességgel és bizonyos kémiai anyagokkal szemben, ezen kívül könnyű vágni és formázni. Hőre lágyuló műanyag, körülbelül 65°C-on kezd lágyulni. Általában a PVC lemezt olyan könnyen lehet vágni, mint a fát, lehet formázni forró vízben vagy egy általános hőpisztollyal, járműfestékkel is festhető.

Előállítási procedúra

Először a PVC-t és a Poliuerát szabályozott körülmények között összeöntik, aztán formába ömlesztik (a forma általában négyzet alakú, mert lapokat állítanak elő). A feltöltött formát szorosan összezárják, aztán egy nagy nyomógép alá helyezik és felmelegítik. Miután befejezték ezt a folyamatot, egy szilárd anyag fog előkerülni a formából. Az anyagot aztán kitágítják forró vízben, hogy a legvégső sűrűségét elérje és megszilárdítják. A megszilárdult tömböket különböző vastagságú lemezekké vágják, attól függően, hogy milyent kér a vásárló. A PVC habot két formában lehet gyártani: merev vagy hajlékony. A merev PVC hab lemez jobban ellenáll a hőnek és oldószereknek, mint a rugalmas változata. A PVC hab több különböző sűrűségben kapható (45kg/m3 és 400 kg/m3 között).

Felhasználása

Mivel a habosított PVC-nek jók a vízellenálló tulajdonságai, ezért alkalmas beltéri és kültéri használatra is egyaránt. Gyakran használják táblákhoz és reklámtáblákhoz. A PVC hab lemezt könnyű gyártani, jól kötődik a ragasztókkal és nagyon ellenálló az esővel, széllel és napfénnyel szemben, emiatt ez az anyag tökéletes mindennapi tárgyakhoz. Könnyedsége miatt népszerű még repülőgépek gyártásánál, ahol a könnyű anyagok felhasználásának következtében kisebb az üzemanyag fogyasztás, így a környezeti hatás is kevésbé káros. A repülőgépek belseje, poggyásztartók és szék vázak is PVC habból készülnek.

Szívesen megtudnál még többet is az anyagról? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat