Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mi is pontosan az a műanyag habosítás?

A habosított anyagok könnyű, merev alapanyagok, amelyeket elsősorban a reklám-és dekorációs iparban használnak.

Nagyon leegyszerűsítve arról van szó, hogy különféle habosítási eljárások révén a műanyagba levegőt, vagy valamilyen gázt juttatnak, ezáltal buborékok keletkeznek benne, amelyek a megszilárdulás után is megmaradnak.
Gyakorlatilag egy sejtszerkezetű anyag jön létre, amelynek többféle struktúrája létezik. Az, hogy pontosan milyenféle is lesz az előállított habosított műanyag, nagymértékben függ a habosító anyag mennyiségétől, a műanyag milyenségétől, valamint az eljárás során alkalmazott hőmérsékleti és nyomás tényezőktől.

Zárt vagy nyitott szerkezet?

A habosított anyagok lehetnek zárt vagy nyitott szerkezetűek. Például a zárt szerkezetű habosított PVC kemény, a falakon nincsenek lyukak, nagyon merev struktúrával rendelkezik, rendkívül könnyű súlya van, és ellenáll a nedvességnek, bizonyos kémiai szereknek, emellett nagyon könnyű formázni és vágni. Thermoformázásra is alkalmas, kb. 65 celsius körül kezd el lágyulni.

nyitott szerkeztű anyagok, mint ahogy a nevük is sejteti, lyukacsos szerkezetűek, kevesebb a sűrűségük, így rugalmasabbak is, mint a zárt szerkezetű habok, azonban kevésbé tartósak is. Gyakran használják őket szigetelőanyagként, ütéscsillapítóként vagy akár egészségügyi csomagolások elkészítéséhez . Külső megjelenésre inkább szivacsosnak mondhatnánk őket.

A habosított anyagokat falmerevségük, valamint sűrűségük alapján is csoportosíthatjuk.
A fal lehet kemény, azaz rendezett szerkezetű, vagy rugalmas, azaz lágyabb szerkezetű (sőt, egyes anyagok akár mindkettő tulajdonsággal is rendelkezhetnek). A PVC-ből például vannak kemény és lágy verziók is, de a lágyfalú anyagok közé tartozik a polietilén is.

A fentiek mellett beszélhetünk hőre lágyuló és hőre keményedő műanyag habokról is, a habosított PVC például az első csoportba tartozik.

A habosított PVC-k kiváló merevségű, sima felülettel rendelkező lemezek, amelyek kültéri felhasználásra is kiválóan alkalmasak. Ezek miatt rendkívül kedvelt a reklámiparban dolgozó szakemberek körében.

Kíváncsi vagy a nálunk elérhető habosított anyagokkal kapcsolatban? Vagy további kérdéseid lennének a témában?

Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat