Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Műanyagok marása

Nemrégiben új szolgáltatásokkal bővültünk annak érdekében, hogy ne csak az alapanyagok, hanem azok feldolgozásának terén is kiemelkedőt adhassunk Nektek. Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő alapanyag és a kiváló feldolgozás a kifogástalan végeredmény elengedhetetlen kritériumai.

A vágás mellé így mostmár műanyag polírozást, melegen hajlítást, vákuumozást, ragasztást és marást is vállalunk. Most ez utóbbira térjünk ki egy kicsit.

Nagymértékű pontosság, összetettebb formákhoz

Mikor is szoktunk műanyagokat marni?

A CNC marás gyakorlatilag egy számítógép által vezérelt műanyag megmunkálási módszer, amely során előre meghatározott részeket marunk ki egy műanyag lemezből.

Elsősorban olyankor alkalmazzuk ezt az eljárást, amikor az elkészítendő alkatrész túl kicsi vagy összetett, emellett kis mennyiségben szükséges a legyártás. A marógépekkel olyan precíz munka végezhető, amely alkalmasak a legapróbb részletek megfelelő kidolgozására is, viszonylag rövid időn belül.

A különböző, CNC gépekhez tartozó marófejek befolyásolják azt, hogy milyen típusú munkát tudunk elvégezni egy-egy marás során.

Az általunk használt gép 0,01 mm pontossággal, 2500×2000 mm hosszú felület marására alkalmas, amely rendkívül precíz munkát tesz lehetővé.

Marásra leginkább polisztirol, PVC, ACP, PET-G, polikarbonát, és habkarton műanyagok alkalmasak. Mint minden feldolgozási módszernél, itt is nagyon fontos a megfelelő anyagválasztás, ugyanis rossz döntés esetén a végeredmény sem lesz elfogadható.

Érdemes mindig szakértői véleményt kérni ahhoz, hogy a munka végeredménye valóban kiváló legyen – ezért vagyunk mi, hogy minden felmerülő, feldolgozással kapcsolatos kérdésre válaszoljunk.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat