Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Mostantól már nemcsak alapanyagokat kínálunk… hanem kérésetekre, műanyag feldolgozást is vállalunk!

Akik reklámipari termékekkel foglalkoznak, pontosan tudják, hogy mennyire nem mindegy az, hogy milyen alapanyagból készülnek a végfelhasználóknak szánt termékek. Egy rossz választás ugyanis kihat a feldolgozási folyamatra, ezáltal pedig a késztermék minőségére is.

Ezért van az, hogy mi kizárólag olyan alapanyagokkal foglalkozunk, amelyek lehetővé teszik a problémamentes, egyszerű feldolgozást, ezáltal pedig a minőségi késztermékek előállítását.

Azonban a kifogástalan eredményhez nemcsak kiváló alapanyag, hanem megfelelő szakértelemmel történő feldolgozás is szükséges. Ehhez alaposan ismerni kell az anyagok tulajdonságait, kémiai szerekre való reakcióit, feldolgozhatóságát, és minden olyan apró trükköt, amely gyors és profi eredményhez vezet.

Mi most ezt a több évtized alatt felhalmozott szakértelmet párosítjuk minőségi alapanyag kínálatunkkal, így a vágás mellé mostmár olyan feldolgozási lehetőségeket is kínálunk, mint:

  • műanyagok melegen történő hajlítása 
  • műanyagok ragasztása ,
  • polírozás,
  • vákuumozás,
  • marás.

A célunk az, hogy olyan átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik minden ügyfelünk számára a mindennapi munkát –  ezáltal pedig Ti is még jobb és még profibb szolgáltatásokat nyújthattok ügyfeleiteknek.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk. Amennyiben szeretnél még többet megtudni, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat