Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

KAPAszkodj meg a piacon!

A vizuális kommunikáció világában hatalmas a verseny, hiszen a legtöbb cég reklámok révén próbálja felhívni a figyelmet magára. Pont emiatt nem könnyű felvenni a versenyt, és valamilyen módon kitűnni a többiek közül. Egy jó ötlet mellé megfelelő alapanyag is kell ahhoz, hogy elhagyhassuk versenytársainkat.

Ehhez, pedig mi nyújtunk segítséget!A polyurethán habmagot tartalmazó Kapa-Plast kiválóan alkalmas figyelemfelkeltő promóciós anyagok elkészítéséhez, úgy,mint POS/POP display-k, valamint 3D-s modellek. Amellett, hogy költséghatékony és tartós megoldást nyújt, könnyű súlya, megfelelő stabilitása és sima felszíne segít abban, hogy egyedi ötletét minél egyszerűbb és látványosabb módon megvalósíthassa.

Az anyag egyszerűen vágható, könnyen feldolgozható és rögzíthető, súlya miatt, pedig a szállítása sem okoz problémát. Innentől már csak a kreativitáson múlik, mi az, amit elkészítünk belőle!

Kiválóan alkalmas szakmai kiállításokra, sőt, akár lakberendezési design ötletek megvalósítására is, mivel ellenáll a szakadásnak, a hőmérséklet változásnak, sima felszíne pedig biztosan esztétikus megjelenést eredményez.Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat