Hylite – A világ legvékonyabb kompozit panele!

A Hylite polipropilén maggal rendelkező alumínium kompozit lemez, amely két különböző magrendszerrel érhető el annak érdekében, hogy minél szélesebb körben felhasználhatóvá váljon.

Az úgynevezett kompakt polipropilén maggal rendelkező lemez 1.2-2 mm vastagságban érhető el, és kiválóan alkalmas hajlításra anélkül, hogy a lemezben bármiféle kár keletkezne. Kiválóan alkalmas különböző irodai tárolók egységek elkészítésére, valamint előszeretettel használják bőröndök alapanyagaként, vagy könyves szekrények hátsó falaként.

habmaggal rendelkező Hylite lemez 3 és 4 mm-es vastagságban érhető el, és rendkívül sokféle feldolgozási módszerhez kitűnő alapanyag. Egyedülállóságát emellett az a tulajdonsága biztosítja, hogy 80%-al könnyebb, mint egy konvencionális acéllemez, és 60%-al könnyebb, mint egy alumínium lemez, amely ugyanezt a hajlítási merevséget biztosítja.

Magas hőmérsékleten is nagyfokú stabilitást biztosít, valamint kitűnő nyomtatási minőséggel rendelkezik.

Előszeretettel használják a járműiparban kültéri és beltéri burkolatokhoz egyaránt, emellett a bútor-és reklámiparban könnyű feldolgozhatósága is kiváló nyomtathatósága miatt.

Szívesen megtudna róla többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@valiosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat