Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Sokszínűség, professzionalizmus, állandó innováció

Minden, amit egy reklámipari alapanyagnak tudnia kell!

DIBOND: az innováció felsőfoka – könnyű súly, sokoldalúság, egyszerű feldolgozhatóság.

Ez az a három tulajdonság, amit a DIBOND egy lemezként egyesít. A kétoldali, 0.3 mm vastagságú alumínium borítással rendelkező polietilén mag kitűnő és népszerű alapanyag designerek, reklámügynökségek, kirakatrendezők, bútortervezők, valamint digitális nyomtatással foglalkozó szakemberek számára. Az alumínium kompozit lemez könnyen alakítható 3 dimenziós alakzatba is, mivel CNC géppel könnyedén megmunkálható, emellett egyszerűen hajtogatható – emellett mégis stabil és merev.

Legyen szó kültéri vagy beltéri felhasználásról, biztos, hogy ezzel az első osztályú alapanyaggal lehetővé válik a legegyedibb elképzelések tökéletes megvalósítása.

A fenti tulajdonságok mellett a DIBOND állandó újdonságokat is tartogat: folyamatosan új felületekkel, színekkel és dimenziókkal érhető el, a legsokoldalúbb felhasználásért és a legegyedibb végtermékek előállíthatóságáért.

Szívesen megtudna róla többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@valiosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat