Sokszínűség, professzionalizmus, állandó innováció

Minden, amit egy reklámipari alapanyagnak tudnia kell!

DIBOND: az innováció felsőfoka – könnyű súly, sokoldalúság, egyszerű feldolgozhatóság.

Ez az a három tulajdonság, amit a DIBOND egy lemezként egyesít. A kétoldali, 0.3 mm vastagságú alumínium borítással rendelkező polietilén mag kitűnő és népszerű alapanyag designerek, reklámügynökségek, kirakatrendezők, bútortervezők, valamint digitális nyomtatással foglalkozó szakemberek számára. Az alumínium kompozit lemez könnyen alakítható 3 dimenziós alakzatba is, mivel CNC géppel könnyedén megmunkálható, emellett egyszerűen hajtogatható – emellett mégis stabil és merev.

Legyen szó kültéri vagy beltéri felhasználásról, biztos, hogy ezzel az első osztályú alapanyaggal lehetővé válik a legegyedibb elképzelések tökéletes megvalósítása.

A fenti tulajdonságok mellett a DIBOND állandó újdonságokat is tartogat: folyamatosan új felületekkel, színekkel és dimenziókkal érhető el, a legsokoldalúbb felhasználásért és a legegyedibb végtermékek előállíthatóságáért.

Szívesen megtudna róla többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@valiosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat