Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A tökéletes kiállítási stand alapjai

Legyél Te az első versenytársaid között!

Hamarosan ismét eljön a szakmai kiállítások ideje, ahol összegyűlnek a hazai cégek legjelentősebb képviselői, a legkülönbözőbb iparágakból.

Hogyan tűnhetsz ki a tömegből?

A szakmai kiállítások olyanok, mint egy bárki számára nyitott piac – a cél mindenkinek a saját terméke minél több emberhez való eljuttatása, valamint az eladások növelése.

Ennek eléréséhez három fő eszközre van szükség: erős marketing, hatékony kommunikáció, és figyelemfelkeltő kiállító stand.

Mi ez utóbbiban segítünk Neked!

A kiemelkedő design eléréséhez megfelelő alapanyagra is szükség van: amely biztosítja az egyszerű feldolgozás, a tartósság, a kitűnő nyomtatási minőség, valamint a sokoldalú feldolgozás lehetőségét.

Valio-Foam habosított PVC termékünk az egyik legsokoldalúbb alapanyag, amelyet a reklámiparban használnak: a széleskörű feldolgozási lehetőség, a könnyű súly, valamint az egyszerű beépíthetőség mind olyan tulajdonságok, amelyek miatt az egyik leggyakrabban használhat termék standok megépítéséhez.

A Valio-Foam kiválóan alkalmas a vizuális kommunikáció számtalan formájára, kitűnő nyomtathatósága biztosítja az élénk és tartós képminőséget.

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat