Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

3D nyomtatott autó, 44 órán belül

A 3D nyomtatással foglalkozók úgy tűnik, valóban mindenre képesek. Egy kínai cég a tavalyi év során képes volt nyomtatni egy egész házat 48 órán belül, és most egy arizonai cég, a Local Motors készített egy autót mindössze 44 órán belül.

Az autót „élőben”, közönség előtt nyomtatták az IMTS-n (International Manufacturing Technology Show). Az autó dizájnere, Michele Anoé, a terveiért 5000 dollárnyi készpénzt nyert, valamint azt a lehetőséget, hogy a gépjárművét kinyomtatják a kiállításon.

Az autónak, amely a Strati nevet viseli, 18.000 dollár a gyártása, és akkumlátorral működik. Egy feltöltéssel 120/150 mérföld megtételére képes. Továbbá, amíg a hagyományos autókhoz körülbelül 20.000 alkatrészt használnak fel, addig a Strati-hoz elég 40 darab is.

Habár nem egy gyors autó, hiszen csupán 40 mérföld/órás sebességgel képes közlekedni. Természetesen nem az összes részecske készült 3D nyomtatott technológiával. Az autó kerete teljesen 3D nyomtatott, de a többi rész, úgy, mint az elektromos motor, vagy az ülések és kerekek, hagyományos módon készültek.

Összességében a komplett gyártási idő 5 napot vett igénybe, mivel a nyomtatás 44 órába került, a marás 1 nap volt, az összeszerelés pedig 2.

A 3D nyomtatott autó fekete műanyag rétegekből áll, és karbon szállal lett megerősítve.

Amennyiben a cég el kívánná adni az autót, annak értéke 18.000 és 30.000 dollár között mozogna. Az eszköz, amellyel a járművet készítették, még nagyobb tárgyak elkészítésére is alkalmas.

Forrás: www.gizmag.com

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat