Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A jövő cipője – 3D nyomtatással, teljesen egyénre szabva

Vegyük a legújabb 3D nyomtatót, tegyük hozzá azt a „legszabhatóbb” darabot, amely alkalmas a viselésre (azaz egy cipőt), egy csepp kreativitást és némi ötletet a design világából. Ezeket összeadva megkapunk valamit, ami valóra váltja álmainkat, és a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg előttünk.

Ez a lehetőség látható a Pensar képregényén, amelynek fő mondanivalója, hogy a cég feltalált egy olyan megoldást, amely lehetőséget ad arra, hogy teljesen egyénre szabott darabokat viselhessünk.

De hogyan lehetnek ezek azonnal egyénre szabottak?

A Pensar DNA cipő koncepciójának a lényege, hogy amikor egy érdeklődő ellátogat egy “cipőüzletbe”, amiket elsőként is figyelembe vesznek rajta, azok az egyéni anatómiai és biomechanikai tulajdonságok. Így a cipő mozgás közben is tökéletesen alkalmazkodik majd a viselő lábához.

Mindezeket az adatokat úgy gyűjtik össze, hogy 3D scanner-el beszkennelik a vevő lábát –így  speciális szenzorok érzékelik az illetőnek nemcsak az anatómiai sajátosságait, hanem egyedi mozgását is. Ezután a kapott adatokból – és  a hozzáadott vásárlói igényekből – egy algoritmus megalkotja a jövőbeli felhasználó azon egyedi “profilját”, amelyet már csak ki kell nyomtatni.

Pár órán belül az Objet500 Connex3-as, multimaterial és multicolor gép elkészíti azt a cipőpárt, amely tökéletesen illeszkedik a vásárló lábára – mind a mozgás, mind pedig a design tekintetében.

Csupán egy kérdés maradt megválaszolatlan, a cipő jelenlegi ára. Ez egy durva becslés alapján 2000 dollár – amely magába foglalja az anyag árát, amelyből a lábbeli készül, valamint a nyomtató amortizációs költségét is, amely 300 dollár.

Tehát, olyan áron van, mint amennyi egy pár valóban kimagasló minőségű, design-os cipő. A kísérlet, amelyet a Pensar végzett, jó kiindulópont arra, hogy megalkossák azt a megoldást, amely alkalmas lesz 3D nyomtatott lábbelik előállítására – mindehhez még tökéletesíteni kell mind a technológiát,mind pedig az anyagot, amelyből a cipők készülnek.

Forrás: http://3dprintingindustry.com

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat