Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

UV szűrős vagy UV áteresztő akril?

Egyedi, UV védelemmel ellátott műanyagokat akkor használunk, amikor a lemez állandó napsugárzásnak van kitéve. Általában ilyen lehet egy kültérrei kihelyezett display, vagy múzeumi belső terek természetes fénnyel való megvilágítása, állatoknak kialakított lakóhely stb. Az UV áteresztős akrilt akkor használjuk, amikor közvetlen UV fény nem éri a terméket, az UV szűrőset pedig akkor, amikor az UV fénnyel közvetlen kontaktja van a plexinek.

UV szűrős akril

Az UV szűrős akril lemezek az egyik legnépszerűbb darabok a piacon. Ezek a termékek, habár teljesen nem védik meg a színezett plexit a kifakulástól vagy sötétedéstől, a káros UV sugarak 98%-át kiszűrik. Ezeket a lemezeket általában festmények vagy egyéb művészeti alkotások védelmére használják, annak érdekében, hogy ne sárguljanak vagy fakuljanak ki. Emelett alkalmasak lehetnek ablakok üvegezésére, vagy ahogy említettük, természetes világítás átengedésére.

UV áteresztő akril

Habár az UV szűrős műanyagok sokkal népszerűbbek, mint az UV áteresztősek, ezeket a műanyagokat kifejezetten olyan alkalmazásoknál használják, ahol szükség van UV fényre. Az UV szűrős műanyagok az UV sugárzás 98%-át felfogják, az UV áteresztősek pedig 92%-át átengedik. Általában szoláriumokhoz használják őket, vagy üvegházakhoz, valamint orvosi eszközökhöz.

Mi az előnye ezeknek a műanyagoknak?

Könnyű a tisztításuk, egyszerűen feldolgozhatóak, költségkímélőbbek, mint a polikarbonát, magasfokú ellenállással rendelkezik, és könnyű súlya van.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat