Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

PET-G 3D nyomtatása

A PET-G-t előszeretettel használják 3D nyomtatáshoz, mivel esztétikus és strapabíró anyag, a PET-hez adott glikolnak köszönhetően.

Számos egyéb plusz előnnyel rendelkezik az anyag, és ahogy minden terméknek, neki is van pár olyan tulajdonsága, amelyre érdemes odafigyelnünk, ha kifogástalan eredményt szeretnénk elérni.

A PET-G felülete fényes, így könnyebben meglátszódnak rajta az esetleges karcolások, emellett az UV is valamelyest ronthat esztétikusságán. Azonban, ha megtaláltuk a megfelelő nyomtatási beállításokat 3D nyomtatónkon, biztosak lehetünk abban, hogy a PET-G-vel való munka egyszerű és gyors lesz.

Nézzük most végig azokat a tulajdonságokat, amiért érdemes ezt a terméket választanod, ha nyomtatásról van szó.

Tartósság

A PET-G egy rendkívül tartós anyag, ezért számos termékhez kiváló alapanyagként szolgál – orvosi berendezések, tárolók stb. A hozzáadott glikolnak köszönhetően a PET-G nem törik, és nem kristályosodik ki.

Erősség

A PET-G egy rendkívül erős anyag, és könnyedén ellenáll a különféle mechanikai hatásoknak. Kemény, rugalmas, ellenálló, valóban sokrétű és megbízható eredményt biztosít.

Alacsony mértékű zsugorodás

A PET-G-nek rendkívül alacsony a zsugorodási mértéke, ezért kiválóan alkalmas 3D nyomtatáshoz.

Kémiai szereknek való ellenállás

A PET-G rendkívül ellenálló a különféle kémiai szerekkel szemben, ezért is használják szívesen orvosi berendezésekhez (egyszerűen sterilizálható).

Újrahasznosíthatóság

Az anyag könnyen újrahasznosítható, újrahasználható, így a környezetre nézve is kevésbé ártalmas.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat