Miért kiváló a KAPA nyomtatáshoz?

A KAPA Plast lemezek felülete közvetlenül nyomtatható, a felületén lévő szintetikus borításon kiválóan megtapad a nyomtatáshoz használt festék.

A fehér felület nem színeződik el sem nyomtatás, sem használat során, biztos, hogy hosszan megtartja vibráló színét, és pont emiatt kiválóan kiadja a grafikákon megjelenő különféle kontrasztokat.

A KAPA Plast felületén lévő külső borítás ellenáll a nedvességnek, valamint a nagyfokú hőingadozásnak. A szerkezeti stabilitása is megmarad a legkülönbözőbb környezeti hatásoknak való kitettség esetén is.

A lemez gyorsan nyomtatható, és szerkezeti tulajdonságának köszönhetően nem vonzza a port még vágás után sem.

A leggyakrabban beltéri reklámok előállításához használják. Ehhez hozzájárul az is, hogy felületének simasága és tisztasága nemcsak esztétikailag jelent kiemelkedő látványt, de az egyszerű feldolgozhatósághoz is hozzájárul. Emellett könnyű súlya miatt is kedvelt alapanyag.

Milyen célokra érdemes használnod?

Különféle reklámok, display-k alapanyagaként, trade-show elemek előállításához, valamint 3 dimenziós reklámok elkészítéséhez.

Hogyan tárold a lemezt?

Mindenképpen száraz helyen, és figyeljünk arra, hogy a tárolásra használt helyen ne legyen túl hideg.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat