Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Miért kiváló a KAPA nyomtatáshoz?

A KAPA Plast lemezek felülete közvetlenül nyomtatható, a felületén lévő szintetikus borításon kiválóan megtapad a nyomtatáshoz használt festék.

A fehér felület nem színeződik el sem nyomtatás, sem használat során, biztos, hogy hosszan megtartja vibráló színét, és pont emiatt kiválóan kiadja a grafikákon megjelenő különféle kontrasztokat.

A KAPA Plast felületén lévő külső borítás ellenáll a nedvességnek, valamint a nagyfokú hőingadozásnak. A szerkezeti stabilitása is megmarad a legkülönbözőbb környezeti hatásoknak való kitettség esetén is.

A lemez gyorsan nyomtatható, és szerkezeti tulajdonságának köszönhetően nem vonzza a port még vágás után sem.

A leggyakrabban beltéri reklámok előállításához használják. Ehhez hozzájárul az is, hogy felületének simasága és tisztasága nemcsak esztétikailag jelent kiemelkedő látványt, de az egyszerű feldolgozhatósághoz is hozzájárul. Emellett könnyű súlya miatt is kedvelt alapanyag.

Milyen célokra érdemes használnod?

Különféle reklámok, display-k alapanyagaként, trade-show elemek előállításához, valamint 3 dimenziós reklámok elkészítéséhez.

Hogyan tárold a lemezt?

Mindenképpen száraz helyen, és figyeljünk arra, hogy a tárolásra használt helyen ne legyen túl hideg.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat