Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mire használd az alumínium kompozit lemezt?

Az alumínium kompozit lemez, másnéven ACP, nálunk ValioBond, az egyik legkedveltebb, építkezésekhez használt alapanyag. Elsősorban belsőépítészeti célokra használják őket, térelválasztónak vagy burkolatnak.

Ahhoz, hogy biztosan megfelelő célra válaszd ezt az anyagot, nézzük végig azokat a leggyakoribb azokat a lehetőségeket, ahol az ACP az egyik legpraktikusabb megoldás.

Burkolás

Mivel az ACP nagyon tartós és rugalmas lemez, előszeretettel használják külső- és belsőépítészeti célokra, burkolási munkáknál. Mivel az anyag gyakorlatilag egy nagyon könnyű súlyú fém, egyszerű a feldolgozása és installálása, emellett esztétikusan is néz ki.

Emellett kapható belőle tűzálló változat is.

Térelválasztás

Manapság számtalan irodában használják az ACP-t térelválasztó elemnek, ugyancsak a fenti okok miatt: könnyű feldolgozhatóság, esztétikusság, tartósság. Emellett maga a lemez nem sok helyet foglal, így a megfelelő térérzet is megmarad a használata által. Amennyiben át akarjuk helyezni máshova, elég csak a lemezeket összetartó csavarokat eltávolítanunk, és máris vihetjük egy új helyre.

Álmennyezet

Az álmennyezet nemcsak egy esztétikus belsőépítészeti megoldás lehet, hanem abban is segít, hogy a belső tér hőmérsékletét megfelelően kontrolláljuk. A lemezben lévő polietilén mag ugyanis hőálló, és alkalmas a hőszabályozásra. Amennyiben kültéren használjuk fel, fontos megjegyeznünk, hogy rendkívül tartós anyagról van szó, valószínűleg az egyik legstrapabíróbb az erre a célra felhasználható anyagok közül.

Betűreklámok

Az ACP kiválóan alkalmazható különféle kültéri reklámok alapanyagaként. Ahogy jeleztük, hőálló, időjárásálló, így biztos, hogy az elkészített reklám kifogástalan állapotú lesz.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat