Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Hogyan érdemes az akrilt tisztítanunk?

Számos módja van az akril tisztításának, és az, hogy melyiket is választjuk, nagyban függ a szennyeződés milyenségétől és mértékétől.

Amennyiben erősebb szennyeződésről van szó, összetettebb megoldást érdemes választanunk, és egy olyan polírozó termékcsaládot, amely biztosan segít a megfelelő tisztításban, anélkül, hogy bármiféle kár keletkezne az anyagban. Ilyen műanyag polírozó a Valio-Shine.

Nézzük végig, milyen szennyeződésnél mit is érdemes csinálnunk.

Egyszerűbb, könnyebben eltávolítható szennyeződés

Amennyiben ilyen esettel találkozunk, mindenképpen legyen nálunk egy mikroszálas törlőkendő és szappanos víz. Nedvesítsük be a törlőkendőt a szappanos vízzel, és simítsuk át a plexi egész felületét, anélkül, hogy nagy nyomást helyeznénk rá, mivel az karcokat eredményezhet a lemezen.

Ezután fogjunk egy száraz törlőkendőt, és töröljük át vele az egész felületet. Érdemes a lemezt áttörölni a Valio-Shine 1 polírozóval is, hogy valóban szép, fényes legyen, valamint, hogy védelmet kapjon.

Fontos, hogy tisztításhoz soha ne használjunk papír törlőkendőt, mivel megkarcolhatja a felületet. Kerüljük el az ammónia tartalmú szereket is, mivel ezek szintén károsítják a lemez felületét, és opálos megjelenést is adhatnak neki.

Mit tegyünk nagyobb szennyeződés esetén?

Figyeljünk oda, mert ezek a megoldások nagyobb szakértelmet igényelnek, így csak akkor kezdjünk hozzájuk, ha biztosak vagyunk a dolgunkban, különben nagyobb kárt okozhatunk, mint előnyt.

A szennyeződés kaparása

Egy közönséges borotvapenge is nagy segítségünkre lehet abban, hogy a komolyabb szennyeződéseket eltávolítsuk. Figyeljünk arra, hogy sose karcoljuk meg a lemez felületét – ez elkerülhető, ha a pengét körülbelül 10 fokos szögben tartjuk. Ezzel a metódussal a végeket is formázhatjuk.

Lángpolírozás

A lángpolírozás enyhén csillogó felületet eredményez – a folyamatot kezdjük mindig a széleknél, 3-4 másodpercig tartva a lángot az adott területen. Figyeljünk arra, hogy ne tartsuk a polírozót túl közel a lemezhez, mivel megolvaszthatja azt. Amennyiben a lángot túl lassan vagy túl közel mozgatjuk a lemeznél, könnyen buborékok keletkezhetnek. Amennyiben mindent megfelelően csinálunk, a végek tiszták és fényesek lesznek.

Koronggal való polírozás

A koronggal való polírozás is segít abban, hogy ismét szép, tiszta lehessen a műanyag lemez, azonban itt is figyeljünk arra, hogy ne melegítsük túl azt. Rögzítsük megfelelően a lemezt a polírozás során, hogy ne mozogjon a művelet elvégzése közben.

Mindegyik művelethez érdemes használni a már fent említett Valio-Shine műanyag polírozó családot, amely nemcsak segít a karcolások eltüntetésében, hanem védelmet is ad a lemeznek.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat