Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Ütésálló polisztirol – HIPS

Amikor thermoformázható műanyagok után kutatunk, azt láthatjuk, hogy egészen hosszú a lista ezen termékek vonatkozásában, így meglehetősen bonyolult a választás.

Az bizonyos, hogy az egyik legnépszerűbb lemez a listán a HIPS. Hogy miért?

A HIPS nem más, mint magas ütésállósággal rendelkező polisztirén, amelyet olyan polimerek alkotnak, amelyek hő hatására meglágyulnak, és ezáltal egyszerűen formázhatóak.

Ez azt jelenti, hogy ezáltal a lemez könnyedén hajlítható, formázható lesz. A HIPS gyakorlatilag a hagyományos polisztirén azon változata, amely gumi alapú módosítóanyagot tartalmaz.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a lemez?

Az egyik legfontosabb tulajdonság, amit már egyszer ki is emeltünk, az nem más, mint az egyszerű formázhatóság. Számtalan alakba formázhatjuk, akár többször is egymás után, anélkül, hogy bármiféle károsodás keletkezne benne. Nagyfokú ellenállással rendelkezik, és rendkívül könnyű súllyal. Mivel többször is újraformázható, környezetbarát megoldást is jelent azok számára, akiknek fontos ez a szempont.

Hol használjuk az lemezt?

Mivel egyszerűen alakítható, számos alkalmazáshoz népszerű alapanyag. Leggyakrabban marketing tárgyú reklámokhoz használják őket, például display-ekhez és egyéb jelzésekhez.

Még többre vagy kíváncsi a termékről? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat