Ütésálló polisztirol – HIPS

Amikor thermoformázható műanyagok után kutatunk, azt láthatjuk, hogy egészen hosszú a lista ezen termékek vonatkozásában, így meglehetősen bonyolult a választás.

Az bizonyos, hogy az egyik legnépszerűbb lemez a listán a HIPS. Hogy miért?

A HIPS nem más, mint magas ütésállósággal rendelkező polisztirén, amelyet olyan polimerek alkotnak, amelyek hő hatására meglágyulnak, és ezáltal egyszerűen formázhatóak.

Ez azt jelenti, hogy ezáltal a lemez könnyedén hajlítható, formázható lesz. A HIPS gyakorlatilag a hagyományos polisztirén azon változata, amely gumi alapú módosítóanyagot tartalmaz.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a lemez?

Az egyik legfontosabb tulajdonság, amit már egyszer ki is emeltünk, az nem más, mint az egyszerű formázhatóság. Számtalan alakba formázhatjuk, akár többször is egymás után, anélkül, hogy bármiféle károsodás keletkezne benne. Nagyfokú ellenállással rendelkezik, és rendkívül könnyű súllyal. Mivel többször is újraformázható, környezetbarát megoldást is jelent azok számára, akiknek fontos ez a szempont.

Hol használjuk az lemezt?

Mivel egyszerűen alakítható, számos alkalmazáshoz népszerű alapanyag. Leggyakrabban marketing tárgyú reklámokhoz használják őket, például display-ekhez és egyéb jelzésekhez.

Még többre vagy kíváncsi a termékről? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat