Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Habosított műanyagok – mit érdemes tudnod róluk?

A habosított műanyagok gyakorlatilag bármely polimerből előállíthatóak. Hogy pontosan melyik fajtából is gyártják őket, nagy mértékben függ attól, hogy milyen tulajdonságokkal kell az anyagnak rendelkeznie, valamint, hogy milyen költségből akarjuk előállítani.

A leggyakrabban előállított polimer habok poliuretán, polisztirén, PVC, vagy polietilén alapúak, valamint olyan összetevőket is tartalmaznak, mint természetes gumi, szilikon vagy ABS.

A polimer fajtája meghatározza azt is, hogy végső soron az anyag merev, puha vagy rugalmas lesz-e.

A kész hablemez sűrűsége és sejt struktúrája is függ a választott polimertől.

A sűrűsége lehet magas, közepes vagy alacsony: a magas sűrűség 0.5 g/cm³ és 1 g/cm³ között van, a közepes 0.1 g/cm³ és 0.5 g/cm³ , az alacsony kisebb, mint 0.1 g/cm³.

Az alacsony sűrűségűeket általában szigetelésekhez használják, a közepeset csomagolások elkészítéséhez, valamint az építőiparban, a magasat sokszor a hagyományos műanyagok kiváltására, ahol fontos a könnyű súly és a nagyfokú ellenállás.

Ha az anyag sejtszerkezetéről beszélünk, a legáltalánosabban nyílt és zárt szerkezeteket különböztetünk meg. A zárt rendszerűben a sejtek általában nem kapcsolódnak össze, míg a nyíltban igen. Az utóbbiak rugalmasabbak ezért, mint a zárt rendszerűek.

Az egyik leggyakrabban használt habosított műanyag a habosított PVC, amely rugalmas és merev is lehet, a hozzáadott adalékanyagoktól függően. Általában olyan esetekben használják őket, ahol a gazdaságosság fontos szempont.

A PVC-t általában organikus nitrogén összetevőkkel habosítják, úgy, mint DAB vagy AIBN.

A habosított PVC is lehet nyitott vagy zárt sejtszerkezetű. A nyitottat szigeteléshez, valamint falak, padlók bevonására használják, a zártat például mentőmellények és bóják elkészítéséhez.

Szívesen megtudna róla többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@valiosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat