Piacvezető polisztirén hablemez

Már bizonyára hallottál a Smart-X lemezről, ha máshonnan nem is, de tőlünk biztosan. A Smart-X egy a rendkívül könnyű súlyú, polisztirén maggal rendelkező hablemez, amely UV és időjárás álló, tehát amellett, hogy ellenáll a napsugárzásnak, a nedvességet is kiválóan taszítja.  Ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Smart-X-et a világ egyik legismertebb és legelismertebb hablemezévé tették.

Használhatod kültéren és beltéren egyaránt, a vele való könnyű munka biztos, hogy a Te idődből is spórol. Mindemellett garantált, hogy az elkészített termék időtálló lesz, mind szín, mind tartósság tekintetében.

A Smart-X egy stabil, merev, könnyen feldolgozható lemez, amely 100%-ban újrahasznosítható. Mindkét oldalán kiválóan nyomtatható, a grafikán lévő élénk színeket sokáig megőrzi.

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor nézd meg ezt a videót a Smart-X vágásáról és hajlításáról.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat