Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Piacvezető polisztirén hablemez

Már bizonyára hallottál a Smart-X lemezről, ha máshonnan nem is, de tőlünk biztosan. A Smart-X egy a rendkívül könnyű súlyú, polisztirén maggal rendelkező hablemez, amely UV és időjárás álló, tehát amellett, hogy ellenáll a napsugárzásnak, a nedvességet is kiválóan taszítja.  Ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Smart-X-et a világ egyik legismertebb és legelismertebb hablemezévé tették.

Használhatod kültéren és beltéren egyaránt, a vele való könnyű munka biztos, hogy a Te idődből is spórol. Mindemellett garantált, hogy az elkészített termék időtálló lesz, mind szín, mind tartósság tekintetében.

A Smart-X egy stabil, merev, könnyen feldolgozható lemez, amely 100%-ban újrahasznosítható. Mindkét oldalán kiválóan nyomtatható, a grafikán lévő élénk színeket sokáig megőrzi.

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor nézd meg ezt a videót a Smart-X vágásáról és hajlításáról.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat