Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Műanyag-újrahasznosítás a foci VB-n is

Ahogy manapság egyre több területen, így a foci VB-n is központi szerepet kap a műanyag-újrahasznosítás. Ennek egyik első lépése volt, hogy a bajnokság hivatalos megkezdése előtt számos csapat olyan mezeket kapott, amelyek anyaga újrahasznosított óceáni műanyag hulladékból készült.

Ez a gyakorlat a Parley of the Oceans és az adidas közös kezdeményezésén alapult, és pontosan úgy fogalmazták meg, hogy „a mezek olyan újrahasznosított anyagokból készültek, amelyek a strandok és a part menti közösségek eldobott műanyag hulladékaiból lettek összegyűjtve, még mielőtt elérték volna a tengert.”

Ez az eljárás egyébként egyre népszerűbb a sport világában – a Parley azt is bejelentette, hogy a 2018/19-es szezonban ugyanilyen anyagból készülnek majd a Manchester United FC mezei is.

Emellett a szervezés során arra is kiemelt figyelmet fordítottak, hogy az eseményen lévő díszletek és berendezések is minél kevesebb környezetre káros anyagot tartalmazzanak.

Hiszen, ahogy a legtöbb nagy esemény előkészítésekor, itt is a műanyagé az egyik főszerep. A Bank of Russia például 20 millió darab, kifejezetten az eseményre készített polimer rubel címleteket készített.

Számodra is fontos kérdés a műanyag-hulladék megfelelő kezelése? Akkor figyelj, mert a nálunk vásárolt extrudált és öntött plexi, valamint a tömör és üregkamrás polikarbonát hulladékát visszavesszük Tőled.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat