Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Könnyű súly? Egyszerű feldolgozhatóság? Egyedülálló struktúra?

A DISPA egy olyan rendkívül könnyű  papír alapanyagú lemez, amely hihetetlen erősséggel és merevséggel rendelkezik, így kiváló alapanyagként szolgál mindenféle rövidtávú, papír alapanyagú reklámanyag elkészítéséhez.

Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy minőségi reklámhordozótól elvárhatunk; sima, egyenletes felszín, kiváló nyomtathatóság, merevség és stabilitás, amely tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a legegyedibb design-t hozd létre belőle.

Hogy mennyire tartós?

Biztos lehetsz abban, hogyha DISPA-val dolgozol, olyan eredményt kapsz, amelyet megálmodtál – és olyan minőségben, amely garantáltan megállja a helyét. Ez az a termék, amelyet pont olyan tökéletes állapotban raksz el felhasználás után, mint ahogy kihelyezted.

Mik tehát a fő előnyei?

A  könnyű súly, amely megkönnyíti a munkád

A fényes, fehér és sima felület, amelyen a grafika kifogástalanul néz ki

Az erősség, merevség és stabilitás

A 100%-os újrahasznosíthatóság

A különféle környezeti változásoknak való ellenállás

A gyors feldolgozhatóság – egyszerű nyomtathatóság és vágás.

Vess egy gyors pillantást az anyagra – a DISPA CNC vágása pár lépésben.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat