Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

PET-G vagy polikarbonát?

Az egyik leggyakrabban használt alapanyag – akár az építészetet nézzük, akár a reklám ipart – kétségtelenül az átlátszó műanyag lemez, amely számtalan felhasználási célra alkalmazható. Ezek közül az egyik legnépszerűbbek a PET-G és a polikarbonát, amelyek megfelelő optikai tulajdonságokkal, valamint merevséggel rendelkeznek.

A polikarbonát egy rendkívül erős anyag, amely hihetetlen strapa bírással rendelkezik, úgy, hogy közben mindenféle esztétikai előnyét megtartja. 200-szor erősebb, mint az üveg, gyakorlatilag törhetetlen. Ezért használják általában biztonsági berendezések üvegezéséhez, hajók vagy gyári gépek bizonyos tartozékainak alapanyagaként.

Rendkívül sokoldalú anyag, amely thermoformázható, vágható, marható, és ragasztható. Azonban tudnunk kell róla, hogy nem a legköltséghatékonyabb alapanyag, amely opcióra ott a PET-G.

A PET-G – amely a PET glikolt tartalmazó verziója – körülbelül a polikarbonát erősségének 70%-átéri el, azonban így is messze kimagasló a strapa bírása, ha összehasonlítjuk az üveggel, vagy akár az akrillal. Kiválóan alkalmas melegen hajlításra, valamint ragasztásra és 3D nyomtatásra is. A méretre vágott PET-G-t gyakran alkalmazzuk különféle védőburkolatok készítéséhez, de az üveget is gyakran helyettesítik vele, amennyiben annál erősebb anyagra van szükség.

Mindkét lemez tehát rendkívül erős – erősebb mint az akril -, alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra is, garantált, hogy hosszú távon is megállják a helyüket. A fő különbség a kettő között az árban, valamint abban keresendő, hogy milyen mértékű ellenállásra van szükségünk az adott felhasználási célnál.

Tudj meg többet a két anyagról és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat