Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Műanyagok reklámhordozóként

Műanyagokat számtalan reklámhordozó alapanyagaként használjuk, úgy, mint betűreklámok, thermoformázott termékek, világító információs táblák.

Ezen célokra leggyakrabban két műanyagot szokás használni, és ezek pedig pedig nem mások, mint az akril és a polikarbonát. Mindkettő megfelelő fényáteresztési képességgel rendelkezik, valamint thermoformázás révén egyszerűen formázhatóak.

Mindkettő elérhető UV védett formában is, ezáltal kültéren is egyszerűen hasznosíthatóak.

A leggyakrabban betűreklámok alapanyagaként használják őket, CNC marással pedig egyszerűen tovább formázhatóak.

Az akril kiemelt UV stabilitást tud nyújtani, valamint fényáteresztési képessége még jobb, mint a polikarbonáté. A polikarbonát azonban tartósabb, mint az akril, igy kisebb az anyag sérülésének a kockázata installálás során.

Mindkettő anyagot előszeretettel használják világító reklám berendezésekhez, például különféle éttermi menük megjelenitéséhez.

Mire érdemes hablemezt használnunk?

A hablemezek könnyű anyagok, és általában kiváló nyomtatási tulajdonsággal rendelkeznek. Ez ideálissá teszi őket a különféle, rövidebb felhasználási időre szánt reklámhordozók alapanyagának.

A KAPA és Foam-x például egyszerűen nyomtathatóak, emellett vágással könnyedén a kivánt formára alakithatóak. Emelett számos szinben és vastagságban is elérhetőek.

Kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy melyik műanyagot válaszd munkádhoz? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat