Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Az akril festése

Az akril tisztasága és tartóssága miatt nagyon kedvelt alapanyag a különféle dekorációk elkészítéséhez.

Azonban érdemes megjegyeznünk, hogy a megfelelő alapanyag még nem garancia a sikerre. A következőkben végig vesszük, mik azok a szempontok, amelyekre érdemes odafigyelnünk, ha akril lemezt festünk.

Festés

Az akril festéséhez számtalan festék elérhető a piacon. Mindig figyeljünk arra, hogy a festéket olyan mértékben hordjuk fel az alapanyagra, ahogyan az a leírásban szerepel. A nyomás, amellyel dolgozunk legyen 414 és 621 kilopascal között. A levegő kompresszor legyen elég nagy ahhoz, hogy megfelelő mértékű nyomást fejtsen ki, minden festékpisztoly esetén.

Figyeljünk arra, hogy ne kerüljön víz vagy olaj a porlasztott levegőbe, mert az károsíthatja a festéket.

Érdemes megfelelő világítást is használnunk arra az esetre, ha átlátszó műanyaggal dolgozunk, így elkerülhetjük az egyenletlenségeket.

Fontos, hogy festés előtt mindig tisztítsuk meg az akril lemezt. Figyeljünk arra, milyen tisztítószert használunk, mivel az akril nem kompatibilis bizonyos oldószerekkel. Amennyiben komolyabb szennyeződés is van a lemezen, érdemes lehet kerozint is használni a megfelelő tisztításhoz. Figyeljünk arra, hogy a festés megkezdésekor a lemez mindenképpen száraz legyen.

Szintén gondoskodjunk arról, hogy semmiféle elektromos töltése ne legyen a lemeznek, mivel az könnyen porosodást okoz. Ehhez érdemes átfújnunk a lemezt ionizált levegővel.

Mielőtt festéshez kezdünk, próbáljuk ki a festék pisztolyt, hogy megfelelően működik-e. Érdemes a pisztolyt 300-350 mm-re tartanunk a lemez felszínétől. A pisztolyt érdemes végig egyenesen tartani, akár vertikális, akár horizontális mozgást végzünk.

Festés nyomtatással

Amikor nagymennyiségben készítjük el ugyanazt a terméket, érdemes nyomtatást választanunk. Nagyon fontos az, hogy milyen viszkozitása van a festéknek, de ugyanakkor a nyomtatási hőmérséklet is sokmindent befolyásolhat, ezért mindenképpen érdemes egy szakértővel konzultálnunk.

További kérdésed van a témával kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat