Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

FOAM-X

A FOAM-X hablemez alacsony sűrűségű poliuretán hab-maggal rendelkezik, felületét pedig többrétegű sima papírbevonat alkotja, aminek köszönhetően tökéletesen felhasználható síkágyas UV- és digitális nyomtatáshoz, valamint ragasztáshoz. Tartós és könnyen feldolgozható, vágható és alakítható, ezért ha beltéri reklámhordozóról van szó, ez lesz a tökéletes választás!

Felhasználás

Népszerű választás beltéri reklámoknál, például kirakati dekorációk, táblák, képkeretek, modellek, PoS és PoP reklámok készítésénél.

A poliuretán tulajdonságai

Dimenzionális stabilitása kiváló, ellenáll a magas hőmérsékletnek (100 °C hosszútávon), oldószer alapú ragasztók és festékek problémamentesen applikálhatók a felületére, könnyen vágható manuálisan és géppel egyaránt, nem esik szét, és nem reped a magja.

Tanácsok

A FOAM-X hablemez manuálisan és géppel is tökéletesen vágható. A gépi vágás előnye, hogy munka közben nem keletkezik por és szilánk.

Annak érdekében, hogy a nyomtatott FOAM-X lemez vékony és finom tintarétege védve legyen és sokáig sérülésmentes maradjon, érdemes mindkét oldalon laminálni vagy UV ellenálló lakk keményítővel bevonni a felületét.

A FOAM-X felülete magas felbontásban nyomtatható, azonban a magas oldószer tartalmú tintákat kerülni kell, és kifejezetten óvatosnak kell lenni víz alapú tinta használatánál, hogy ne mosódjon el a kép.

Szeretnél többet megtudni erről az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat