Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Műanyagok polírozása – mire figyeljünk?

Műanyagok tisztításánál mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy a műanyag karcállóság szempontjából érzékenyebb, mint a hagyományos üveg, ezért nem mindegy, milyen tisztítóval és milyen egyéb eszközzel látunk neki a munkának. Alapból kerülnünk kell az olyan szereket, amelyeket üveghez használnak, mivel a bennük lévő ammónia jelentősen roncsolja a műanyag felületét.

Válasszunk olyan tisztítószert, amelyet kifejezetten műanyagokhoz készítettek, különben a tisztítani kívánt műanyag még rosszabb állapotba kerülhet, mint amilyen a tisztítás megkezdésekor volt.

Cégünk egy olyan három darabból álló polírozó szettet ajánl, amely kifejezetten műanyagok tisztítására lett gyártva, a legenyhébb karcolástól az egészen erős sérülések eltüntetésésig.

Azonban ügyeljünk arra, hogy ahhoz, hogy tényleg megfelelő legyen a tisztítás, minden lépésre figyelni kell. Valamint arra is ügyelj, hogy polikarbonáthoz nem használhatod. Fontos, hogy a karcolásokra merőlegesen vidd rá a terméket, és körkörös mozdulatokkal oszlasd szét. Emellett fontos, hogy – amennyiben nem polírozógéppel dolgozunk – milyen törlőanyagot használunk a tisztításhoz.

Tudj meg többet Valio-Shine termékcsaládunkról.

Valio-Shine 1

Antisztatikusságot és portaszítást biztosít.

Gyengéden és karcolásmentesen tisztítja a műanyag felületét – extrudált vagy öntött plexi, Pet-g, SAN stb- , használata csillogó ragyogást eredményez. Hosszútávon megvédi a műanyagot a foltoktól és a karcolástól.

Valio-Shine 2

Finom karcolások eltüntetésére!

A Valio-Shine2 visszaállítja a műanyagok – extrudált vagy öntött plexi, Pet-G, San stb. -eredeti megjelenését. Eltávolítja a karcolásokat, opálosodást és kopásta műanyag felületéről, helyreállítja a kopott, elszíntelenedett műanyagot.

Valio-Shine 3

Erős karcolások eltüntetésére!

A Valio-Shine3 eltávolítja az erős karcolásokatés kopásokat a legtöbb műanyag felületéről – extrudált és öntött plexi, San, Pet-g stb., azonban, mivel a termék koptató anyagot tartalmaz, ne használja szemüvegen,polikarbonáton vagy bevont műanyag felületen.

Teljes eredményért használja a Valio-Shine 2 és Valio-Shine 1-el együtt!

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat