Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A legkönnyebb és legsokoldalúbb furnér lemez

A BANOVA egy kiemelkedő minőségű furnér lemez, amely FSC certifikációval rendelkező balsafából készült.

A balsafa alacsony sűrűségének (~160 kg/m³) köszönhetően sok olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amely miatt kiválóan alkalmas a legkülönbözőbb felhasználási célokra: alacsony súly, sima, egyenletes felület, nagy súly specifikus stabilitás.

A formaldehid-mentes ragasztóval összeillesztett lapok rendkívül nagy kopásállósággal rendelkeznek, emellett a különféle környezeti hatásoknak is ellenállnak. A rétegek közötti rendkívül erős hideg kötés megakadályozza azok egymástól való elhajlását, így biztos, hogy mind a feldolgozás, mind pedig a felhasználás során tökéletes eredményt várhatunk.

A BANOVA 30%-al könnyebben feldolgozható, mint a piacon lévő hasonló lemezek, így a munkaidőt is jelentős mértékben lecsökkenti a használata.

Kiváló alapanyag különféle reklámdekorok, bútorok, bolt-valamint kiállítási terek berendezésének elkészítéséhez.

Szívesen megtudnál többet is a lemezről? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat