100% újrahasznosíthatóság, kiváló nyomtathatóság

Hallottál már a Dispa lemezről? Egy olyan, papír alapanyagú lemezről, amely minden szempontból kiválóan alkalmas rövidtávú promóciós anyagok elkészítéséhez?

A Dispa papír lemez minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy reklám táblának rendelkeznie kell. Sima, egyenletes felület, kiváló nyomtathatóság, merevség és stabilitás. Kiválóan felhasználható a legegyedibb formákra és dekorációkra, mindemellett pedig 100%-ig újrahasznosítható. A lemez szerkezeti felépítésének köszönhetően egy olyan stabil és sima termék, amely a legtöbb design kihívásnak megfelel.

Felépítése a következő: két vékony fedőréteg, alatta további két domborított felületű réteg, majd egy egészen vékony papír a közepén.

Mindegyik réteg FSC certifikációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy garantáltan környezetbarát alapanyagból készültek. Az FSC certifikáció azt is igazolja, hogy semmilyen olyan anyagot nem vegyítettek gyártás során a termékbe, amely bármilyen szempontból ártalmas a környezetre.  

Kiváló minőségű nyomtatott grafikák, valamint a legegyedibb alakzatok készíthetőek el belőle. Egyszerű vágni és laminálni. Biztos lehetsz abban, hogy ez az az anyag, amely ugyanolyan kiváló állapotban lesz akkor ki, amikor kihelyezésre kerül, valamint akkor is, amikor eltávolítják.

POP/POS, kiakasztott reklámtáblának, nyomtatott fotó alapanyagnak első osztályú.

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat