Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

100% újrahasznosíthatóság, kiváló nyomtathatóság

Hallottál már a Dispa lemezről? Egy olyan, papír alapanyagú lemezről, amely minden szempontból kiválóan alkalmas rövidtávú promóciós anyagok elkészítéséhez?

A Dispa papír lemez minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy reklám táblának rendelkeznie kell. Sima, egyenletes felület, kiváló nyomtathatóság, merevség és stabilitás. Kiválóan felhasználható a legegyedibb formákra és dekorációkra, mindemellett pedig 100%-ig újrahasznosítható. A lemez szerkezeti felépítésének köszönhetően egy olyan stabil és sima termék, amely a legtöbb design kihívásnak megfelel.

Felépítése a következő: két vékony fedőréteg, alatta további két domborított felületű réteg, majd egy egészen vékony papír a közepén.

Mindegyik réteg FSC certifikációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy garantáltan környezetbarát alapanyagból készültek. Az FSC certifikáció azt is igazolja, hogy semmilyen olyan anyagot nem vegyítettek gyártás során a termékbe, amely bármilyen szempontból ártalmas a környezetre.  

Kiváló minőségű nyomtatott grafikák, valamint a legegyedibb alakzatok készíthetőek el belőle. Egyszerű vágni és laminálni. Biztos lehetsz abban, hogy ez az az anyag, amely ugyanolyan kiváló állapotban lesz akkor ki, amikor kihelyezésre kerül, valamint akkor is, amikor eltávolítják.

POP/POS, kiakasztott reklámtáblának, nyomtatott fotó alapanyagnak első osztályú.

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat