Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mit jelent az, ha a ragasztó alacsony vagy magas viszkozitású?

A viszkozitás az adott folyadék folyékonyságának mértékét jelzi, amelyet befolyásolhat a hőmérséklet, nyomás és koncentráció is. Pl. a víznek kisebb a viszkozitása, mert folyékonyabb, míg a méznek magasabb, mivel az kevésbé folyékony. A viszkozitás befolyásolja a felületre felvihető rétegvastagságot, esetlegesen a hígító mennyiségét, valamint, a felhasználás területét.

Értelemszerűen, az alacsonyabb viszkozitású – vagy más néven kapilláris – ragasztó folyékonyabb, és ezeket elsősorban polírozatlan, vágott élek ragasztásához ajánljuk.

Alacsonyabb viszkozitású, azaz folyékonyabb ragasztók adagolására szemcseppentőt, vagy az adagolásra kifejezetten megfelelő fecskendő használatát ajánljuk. Ez utóbbi esetben a fecskendőhöz nagyobb méretű tűt válasszunk, és akkor töltsük újra, amikor a feltöltött anyag 1/3 része kifogyott.

magas viszkozitású ragasztó sűrűbb anyagot takar. Az ilyen ragasztót nagyobb felületek összeillesztéséhez használjuk. Sűrűbb, nagyobb viszkozitású ragasztók adagolására használhatunk hengert vagy ecsetet is, amennyiben azonban precízebb munkát kell végeznünk, érdemes megfelelő adagoló fecskendőt beszereznünk.

Ez utóbbi esetben a fecskendőhöz nagyobb méretű tűt válasszunk.

Természetesen a megfelelő módszer kiválasztása során több szempontot is figyelembe vehetünk az anyagok tulajdonságai mellett. Például, hogy milyen szilárdsági és élettartam igényeknek kell a kötésnek megfelelnie, a termék milyen környezetben kerül felhasználásra.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint honlapunkon tájékozódhat a nálunk elérhető műanyag ragasztók típusairól.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat