Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mik a lézervágás előnyei?

Nem kell az éleket polírozni!

A lézervágásnak sok előnye van a hagyományos CNC megmunkáláshoz képest. Az eredményt tekintve az egyik, hogy kivágás után nem kell a plexi éleit polírozni, e nélkül is tükörfényesek lesznek.

Így nincs szükség időt és pénzt felemésztő, aprólékos utómunkára.

Azonban még a lézervágás esetén is eltérő minőségű lehet az él kidolgozása. Nézzük meg, hogy mitől függ:

– Ha a lézergép szervomotorral rendelkezik, akkor az ívek fokozatmentesek lesznek. Általában ilyenek a márkás gépek (Pl. SEI, Epilog stb.). Míg ha léptető motorral van ellátva, – a legtöbb kínai gép léptető motoros – akkor az ívek kicsit szögletesek lesznek.

-A drágább öntött plexi éle is szebb lesz lézervágáskor, az olcsóbb extrudált plexihez képest.

– Függ a plexi korától illetve, hogy mennyi nedvességet szívott fel magába raktározás közben. Minél régebbi szállítmányból származik, annál nagyobb a kockázat, hogy az élek opálosak lesznek.

-A lézerbelépési pontja azonban így is-úgy is meglátszik az élen. De ez csak egyetlen egy pont a teljes köríven.

Összefoglalva:

Lézervágással ugyanazt a munkát gyorsabban lehet elvégezni, mivel nincs szükség utólagos polírozásra. De ha szép munkát szeretnénk készíteni, akkor érdemes jó minőségű plexit választani és lehetőleg szervomotoros lézervágóval elvégezni a vágást.

Bakó Levente , gravírüzletág vezető

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat