Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Hogyan érdemes műanyagot tisztítanunk?

A műanyag felületén összegyűlt szennyeződések elcsúfítják az abból készült terméket. Legyen szó akár reklámtábláról, akár dekorációról vagy használati tárgyról, mindenképpen fontos az, hogy megfelelőképpen tisztítsuk meg annak felületét.

Mi az, amire különösen figyelni kell?

Mindenképpen figyelembe kell vennünk például, hogy a műanyag karcállóság szempontjából érzékenyebb, mint a hagyományos üveg, ezért nem mindegy, milyen tisztítóval és milyen törlőanyaggal látunk neki a munkának. Emiatt alapból kerülnünk kell az olyan szereket, amelyeket üveghez használnak, mivel az ammóniát tartalmaz, amely roncsolja a műanyag felületét.

Milyen tisztítószert érdemes tehát alkalmaznunk?

Mindenképpen olyat, amelyet műanyag felületekhez írnak elő, különben könnyen opálosabbá, karcosabbá válhat a felület. Ilyen például a ValioShine, amely három tagból álló, és mindhárom különböző féle karcolások és szennyeződések eltüntetésére alkalmas. Azonban itt is figyelnünk kell arra, hogy polikarbonáton és bevont műanyag felületen nem alkalmazható.

Mire figyeljünk magánál a tisztításnál?

Ahhoz, hogy tényleg megfelelő legyen a tisztítás, fontos az is, hogy a felületre juttatott anyagot miként oszlatom szét a műanyagon – a karcolásokra merőleges módon, vagy körkörös mozdulatokkal. Emellett fontos, hogy – amennyiben nem polírozógéppel dolgozunk – milyen anyagot használunk a tisztítószer szétoszlatására.

Erre a legalkalmasabb egy tiszta pamut rongy, amely minél puhább, annál kevésbé fog karcolásokat okozni.

Bővebb részletekért tekintse meg videóanyagunkat!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat