Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A műanyag kiválasztás alapjai feldolgozáshoz

Amikor keressük a megfelelő műanyagot, szembesülünk azzal, hogy rengeteg féle anyag közül tudunk választani. Magasabb ellenállású, olcsóbb és kevésbé ellenálló, Uv álló, csak beltérre használható stb. Annak megfejtése, hogy melyik is a megfelelő számunkra, sokszor kihívás lehet.

Egy szakértő három, vagy akár annál kevesebb tulajdonságból is meg tudja állapítani, hogy egy adott anyag megfelelő-e az adott célra. Például tudja, hogy az üveg kitöltés javítja a szakítószilárdságot, de csökkenti a feldolgozhatóságot.

Az elkövetkezendő időszakban bemutatunk pár olyan tulajdonságot, amelyre érdemes lehet odafigyelni a választás során. Kezdjük a műanyagok kémiai szerekkel való szembenállásával.

1. Kémiai szerekkel szembeni ellenállás:

A különböző műanyagok kémiai ellenállása értelemszerűen más és más. Egyes anyagok általánosan ellenállóak a különböző kémiai anyagokkal szemben, még mások sérülékenyebbek bizonyos anyagokra. A legjobb megoldás, ha konzultálunk szakértővel azzal kapcsolatban, hogy az általunk kiválasztott célra ilyen szempontból megfelel-e az anyag, de már abból is sokat tanulhatunk, ha megnézzük, hogy az általunk választott műanyagot általában milyen célra használják fel. Például, használják-e élelmiszer, egészségügyi eszközök és szerek tárolására stb.

Általánosan a kémiai szereknek ellenállóbb anyag: PVC, CPVC

Kevésbé ellenálló: polikarbonát, ABS

Itt egy összehasonlító táblázat a különböző műanyagok ellenállhatóságáról:

http://www.curbellplastics.com/technical-resources/pdf/chemical-resistance-plastics.pdf

Amennyiben segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat